آخرین اخبار:
کد خبر:۳۷۳۱۶۹
معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه باهنر کرمان:

بیش از ۷۰ شرکت در پارک علم و فناوری استان کرمان به مرحله تجاری رسیده‌اند/ ارائه الگوهای موفق وظیفه ‌دانشگاه است

معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه شهید باهنر کرمان گفت: بیش از ۷۰ شرکت در پارک علم و فناوری استان کرمان به مرحله تجاری رسیده‌اند و محصولاتشان در بازار عرضه می‌شود.

به گزارش خبرنگار "خبرگزاری دانشجو" از کرمان، مریم احتشام‌زاده، معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه شهید باهنر کرمان بعد از ظهر امروز در جمع خبرنگاران به مناسبت هفته‌ی پژوهش گفت: دانشگاه شهید باهنر کرمان به عنوان دانشگاه مادر از پژهشگران بر‌تر استانی تقدیر خواهد کرد.


وی با اشاره به اینکه تلاش وزارت علوم در رشد و پرورش دایره پژوهش‌های محوری است، تصریح کرد: افراد از هر صنف و قشری می‌توانند با داشتن ایده از حمایت‌های مالی و معنوی پارک علم و فناوری بهره‌مند شوند.


معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه شهید باهنر کرمان در رابطه با تجاری سازی علوم نیز گفت: بیش از ۷۰ شرکت در پارک علم و فناوری استان کرمان به مرحله تجاری رسیده‌اند و محصولاتشان در بازار عرضه می‌شود.


احتشام‌زاده درباره پذیرش دانشجوی دکتری پژوهش‌محور نیز خاطر نشان کرد: به زودی تغییراتی بر روی دستور العمل این نوع پذیرش‌ها اعمال می‌شود.

 

وی با اشاره به اینکه ارائه الگوهای موفق به فارغ‌التحصیلان وظیفه ‌دانشگاه است، گفت: دانشگاه فرصت و حمایت خود را از ایده‌های دانشجویان دریغ نمی‌کند تا زمانی که این ایده‌ها به مرحله تجاری‌سازی و در نتیجه ایجاد اشتغال منتهی شود.


استاد دانشگاه شهید باهنر کرمان تصریح کرد: پرورش فکری اثرگذاری پژوهش‌ها است که دانشگاه باید آن را هدایت کند تا بتواند با استفاده از این ایده‌ها‌، طرح‌ریزی و مشکلی از مشکلات جامعه را حل و فصل کند.


احتشام زاده در رابطه با بومی‌سازی تحقیقات دانشگاهی در دانشگاه باهنر کرمان‌ نیز بیان داشت: نتایج این تحقیقات دانش‌بنیان چهار پژوهشکده صنایع معدنی، باغبانی، انرژی و محیط زیست و فرهنگ اسلام و ایران بود که دو پژوهشکده دیگر سنگ آهن گل‌گهر و هوا و فضا نیز از سال ۹۱ کلید خورده است.


وی گفت: طی توافق نامه‌ای که با پژوهشکده هوا و فضا صورت گرفته‌ است؛ پایان‌نامه‌ها و رساله‌های دکتری به سمت پژوهش‌های مورد تقاضای سازمان هوا و فضا سوق داده می‌شوند.


احتشام‌زاده درباره شرکت‌های دانش‌بنیان نیز گفت: شرایط برای تسهیل و شکل‌گیری و حمایت این شرکت‌ها برای هیئت علمی و دانش‌آموختگان فراهم است و در این راستا چند‌ کارگاه آموزشی برای ایجاد روحیه و فرهنگ کار‌آفرینی برگزار شده که در این کارگاه شرکت‌های موفق دانش‌بنیان به استان و سایر استان‌های کور معرفی شده‌اند.


وی با تاکید بر کیفیت کار شرکت‌های دانش‌بنیان، تصریح کرد: ‌ مدت کوتاهی از شکل‌گیری این شرکت‌ها در دانشگاه نمی‌گذرد، اما تا‌کنون شش گروه اعضای هیئت علمی دانشگاه به همراه دانش‌آموختگان خود دست به تشکیل این شرکت‌ها زده‌اند.


معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه باهنر کرمان گفت: دانشگاه باهنر کرمان‌ با ۶۴۰ عضو هیات علمی و ۱۴ هزار دانشجو ظرفیت مناسبی برای ‌ایجاد شرکت‌های دانش‌بنیان دارد.


این مقام مسئول در پایان گفت: برخی از پژوهش‌ها هیچ گرهی از مشکلات حل نخواهند کرد و انعکاسی در جامعه ندارد؛ بنابراین از آنجا که دانش و مشکلات در جامعه ما وجود دارد، باید کاری کرد که این دو به هم مرتبط شو‌ند و لازمه آن ریسک‌پذیری سرمایه‌گذار است و این موضوع نیز از طریق صندوق ریسک معاونت علمی پژوهشی قابل تقلیل است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار