به گزارش خبرنگار "خبرگزاري دانشجو" از ياسوج، بسيج دانشجويي كهگيلويه و بويراحمد به مناسبت 16 آذر و روز دانشجو بيانيه اي صادر كرد.
در اين بيانيه آمده است: با گذشت چندین سال از آن روزها جنبش های دانشجویی باید این زمان شناسی را سرلوحه خود قرار داده و در گذر زمان و در موقعیت های مناسب با روشنگری و بصیرت افزایی خود گره گشای مشکلات و حوادثی باشند که فرایند های نظام بین الملل قادر به حل آن نیست.
سلسله مبارزات دانشجویی در سده ی اخیر از 16 آذرماه 1332 منتهی به انقلاب شکوهمند اسلامی و نهایتا منجر به یوم الله 13 آبان ماه 58 و شکل دهی انقلابی می شود که بسی مهم تر از انقلاب اول بود و هیمنه ی جهان خواهی آمریکا را در همان روزهای اول فروریخت.
در بخش ديگري از اين بيانيه آمده است: تمام مرارت ها و مبارزات دانشجویی در ایران با محور استکبار ستیزی، استقلال طلبی و تلاش برای احیاء گفتمان دینی بود که حضور حداکثری دانشجویان در جریانات انقلاب همراه با روحانیت مبارز و همچنین در دفاع مقدس و بعد از آن حضور در میادین انقلابی گری همه وهمه نشان از آرمان گرایی مبتنی بر ارزش های دینی در مبارزات دانشجویی داشته و دارد.
قسمت ديگري از بيانيه بسيج دانشجويي چنين ميگويد: متاسفانه در حال حاضر شاهد سکوت بعضی از جنبش های دانشجویی در مغایر کسانی هستیم که چشم دیدن پیشرفت روز افزون جوانان انقلابی این میهن همیشه سربلند را در زمینه های گوناگون همانند : فناوری هسته ای ، نانو ، علوم آزمایشگاهی، پزشکی و .... ندارند و بعضا همراهی با آنان نشان از شناخت غلط از آرمانخواهی و عدالت طلبی می باشد .
در بخش ديگر اين بيانيه ذكر شد: در گرامیداشت چنین روزی که باید دانشگاه های سراسر کشور با برگزاری جلسات و کرسی های آزاد اندیشی به بازخوانی واقعه خونین 16 آذر 1332 بپردازند، متاسفانه شاهد لغو بسیاری از این جلسات بوده و هستیم.
حال باید این سوال را از پرسید که چگونه در این بازار داغ لغو نمودن جلسات دانشجویی افرادی که هیچ صلاحیتی برای سخن گفتن در مورد این روز بزرگ ندارند مجوز سخنرانی گرفته اند.
وارونه جلو دادن 16 آذرماه و قلب واقعیت استکبار ستیزی ، استقلال خواهی دانشجو خیانت بزرگی در حق جنبش های دانشجویی است.
در بخش پاياني بيانيه بسيج دانشجويي آمده است: بسیج دانشجویی استان کهگیلویه و بویراحمد به عنوان بزرگترین تشکل دانشجویی استان ضمن گرامیداشت روز 16 آذر و شهدای عزیز این روز با اعتقاد به اینکه تفکر دانشجویی با سیاست عجین کشته و ضمن مخالفت با سیاست زدگی فضای دانشگاه ها ، این اقدام که باعث به انزوا کشیده شدن جنبش های دانشجویی خواهد شد را عملی از روی ترس و فرار به جلو قلم داد می کند، چرا که خاموش کردن صدای جنبش های دانشجویی نشان از ضعف و فقدان روحیه انتقاد پذیری دارد .