آخرین اخبار:
کد خبر:۳۷۳۷۷۲
رحیم‌پور ازغدی در جمع دانشجویان در کربلا:

نباید ابعاد عبادی و سیاسی نهضت عاشورا را از هم جدا کرد/ همه کسانی که امام حسین(ع) را تنها گذاشتند جزو مخالفان آن حضرت نبودند

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با بیان اینکه نباید ابعاد عبادی و سیاسی نهضت عاشورا را از هم جدا کرد، گفت: همه کسانی که در حادثه عاشورا، امام حسین (ع) را تنها گذاشتند، جزء مخالفان آن حضرت نبودند و امروز نیز همین طور است.

به گزارش دانشگاه "خبرگزاری دانشجو"، به نقل از وبگاه ستاد عمره و عتبات دانشگاهیان از کربلای معلی، حسن رحیم‌پور ازغدی عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با حضور در جمع دانشجویان و عزاداران امام حسین(ع) در کربلا و خیمه‌گاه حسینی به تشریح تشیع لندنی و ضربه‌ای که آن‌ها به حضرت اباعبدالله الحسین می‌زنند، پرداخت.

 

وی در ابتدا با بیان اینکه قیام امام حسین (ع) دارای دو بعد الهی- عبادی و سیاسی- اجتماعی است، گفت: این دو بعد از یکدیگر قابل تفکیک نیستند اما برخی فقط یک بعد از آن را در نظر می‌گیرند.

 

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی ضمن تاکید بر اینکه نباید ابعاد عبادی و سیاسی نهضت عاشورا را از هم جدا کرد، اظهار داشت: همه کسانی که در آن زمان، امام حسین (ع)، را تنها گذاشتند جزو مخالفان آن حضرت نبودند و امروز نیز همینطور است.

 

رحیم‌پور ادامه داد: اگر زمان انقلاب و جنگ که پرچم امام حسین (ع) بالا رفت، افرادی که به کمک نیامدند، در جریان قیام کربلا هم اگر بودند، حاضر نمی‌شدند و در زمان قیام حضرت حجت (ع) هم چنین افرادی به حمایت برنخواهند خواست چرا که باید از جان و مال خود هزینه دهند.

 

وی ادامه داد: همه کسانی که در اربعین به سوی اباعبدالله الحسین (ع) می‌آیند، اگر در کربلا بودند به آن حضرت ملحق نمی‌شدند و این امر سابقه تاریخی دارد.

 

این استاد دانشگاه با اشاره به اینکه در گذشته برخی افراد به جای یاری امام حسین (ع) در مقام نصیحت برآمدند که ایشان را از رفتن به کربلا منصرف کنند، خاطرنشان کرد: برخی از ما حاضریم دین ضربه نخورد اما وقتی به ما احتیاج دارند در صحنه حاضر نمی‌شویم، لذا همه کسانی که امروز عزاداری می‌کنند اگر در کربلا بودند به دو دسته تقسیم می‌شدند و عده کمی با حسین بن علی (ع) می‌ماندند.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
محمدرضا
Iran (Islamic Republic of)
۱۷ آذر ۱۳۹۳ - ۱۹:۵۲
راهپیمایی عظیم اربعین قدرت عظیم جنگ نرم شیعه می باشد همانطور که فتح مکه در سال هشتم هجری بدست حضرت خاتمی مرتبط محمد مصطفی صلی الله وعلیه و ال صورت گرفت و مسلمانان با راهپیمایی و بدون جنگ و خونریزی مکه را فتح کردند امروز جهان تشیع با کمک از راهپیایی اربعین حسینی و ادامه آن به سوی قدس ،قدس شریف و فلسطین و در نهایت مکه مکرمه و مدینه منوره راآزاد کنند باید تمام ایران و همه شیعیان جهان را در اربعین حسینی شرکت کنند و به کمک این قدرت ثارالله کفار و منافقین را نابود کنند. الله اکبر جانم فدای رهبر باید هر چه زودتر مقدمات ان حرکت بزرگ را فراهم و موجبات ظهور یک شبه را آماده کرد
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار