به گزارش خبرنگار "خبرگزاری دانشجو" از یزد، سرلشکر رحیم صفوی پیش از ظهر امروز در کنگره شهید پاکنژاد در یزد، با اشاره برگزاری این کنگره گفت: به وکالت از مقام معظم رهبری سلام حضرت اقا را به خانواده این شهید و به دانشجویان این دانشگاه و علوم پزشکی یزد میرسانم.
وی با اشاره به اهمیت توجه به قشر جوان افزود: برای شناختن راه زندگی در سبک زندگی افراد مهم، چهار شاخص وجود دارد که شامل جهانبینی، اندیشه و نحوه رفتار، عملکرد و مسئولیت پذیری و همچنین نحوه زندگی میشود.
دستیار و مشاور عالی فرماندهی معظم کل قوا خاطرنشان کرد: ما اگر بخواهیم علم، جهانبینی و تفکر افراد را درک کنیم بایستی به نوشتهها و کتابهای افراد مراجعه کنیم که شهید پاکنژاد در تالیف ۱۱۰ جلد کتاب مانند چشمهای جوشان که خداوند عنایتی به وی عطا کرده، همت نموده و تفکرات خود را در این نوشتهها معرفی مینماید.
صفوی تصریح کرد: اگر انسانی از اول تا آخر زندگی از نظر تفکر و اندیشه دینی و سیاسی در صراط مستقیم حرکت کرد، انسانی عاقبت به خیر است و در این راستا نیز اگر قبل از انقلاب از ولایت فقیه اطاعت میکرد و پس از آن نیز به این عهد وفاداری کرد و حوادث او را کج نکرد، این انسانی خوشبخت است.
وی همچنین با اشاره به شاخصه اخلاق و رفتار تصریح کرد: فکرمان در رفتار و گزینشهای ما نیز اثر گذار است، زیرا ملاک رفتار و اخلاق انسانها بعد از جهانبینی به خودسازی آنها وابسته است و انسانهای باتقوا سخن و رفتاری پیامبرگونه دارند که نمونه آنها امام (ره) و امام خامنهای میباشند که دوراندیشی انها نشان از خدایی بودن و پیامبرگونه بودن رفتار آنهاست.
دستیار و مشاور عالی فرماندهی معظم کل قوا ادامه داد: شهید پاکنژاد از نظر اخلاق و رفتار، انسانی به تمام معنا بود و با خضوع در برابر فقرا و مستمندان قرار میگرفت و از هر طریقی به مردم کمک کرده و خود را در جهت رفع نیازهای مردم قرار میداد.
صفوی با اشاره به اهمیت عمل در راستای علم خود گفت: اگر انسانی عالم توانسته باشد در راستای علمی که دارد عمل نیز داشته باشد، این به درد مردم جامعه میخورد اما اگر عالمی بدون عمل باشد همچون درخت بیثمری در اجتماع حضور پیدا خواهد کرد.
وی گفت: شهید پاکنژاد خدمات اجتماعی و سیاسیاش در دورههای مختلف در مجلس شورای اسلامی به نحوی بود که علم خود را در خدمت مردم قرار داد و با عملی خالصانه در اذهان و قلوب مردم باقی ماند.
دستیار و مشاور عالی فرماندهی معظم کل قوا بیان کرد: شهید پاکنژاد با نظر روحانیت و علما عمل میکرد و همانطور که امام (ره) بیان کردند، لازمه شناخت افراد شاخصه تقوا و جهاد است. ما معتقدیم که شهید پاکنژاد تمامی این شاخصهها را در خود جای داده بود.
صفوی همچنین نحوه زندگی و چگونگی مرگ انسان تصریح کرد: اسلام به ما یاد داده که خوب زندگی کنیم و خوب بمیریم و این هنر نیز برای انسانهای اسلامی است زیرا اسلام دین دنیا و آخرت است.
وی افزود: دکتر پاکنژاد زندگی ساده و بیآلایش داشت و از آنچه بدست اورده بود، انفاق میکرد و در ان راستا نیز هرچند در دنیا زندگی میکرد، ولی آخرت نگر بود و میدانست که عمر این دنیا محدود میباشد.
دستیار و مشاور عالی فرماندهی معظم کل قوا بیان کرد: سبک زندگی این شهید سبک زندگی مسلمان شیعی علی بن ابی طالب بود.
صفوی تصریح کرد: بهترین مردنها شهادت است، زیرا همچنان که پیامبر از خداوند برای امام علی (ع) شهادت درخواست کرد این بهترین مرگ و حیات ابدی و کمال انسان است.
وی ادامه داد: شهادت یعنی جان خود را به صورت آگاهانه به خدا تقدیم کنیم و باور من این است که خداوند این شهید را از همان کودکی انتخاب کرده بود که وی با زندگی خوب خود در راه خدا نیز به شهادت رسید.