آخرین اخبار:
کد خبر:۳۷۳۷۸۹
پورمحمدی در همایش ملی ارتقاء سلامت اداری و مبارزه با فساد:

ارتقای سلامت اداری و مبارزه با فساد در صدر برنامه‌های دولت قرار دارد

رییس شورای سیاستگذاری همایش ملی ارتقای سلامت اداری و مبارزه با فساد گفت: دولت یازدهم به صورت هدفمند، برنامه ریزی شده و منظم مقوله مبارزه با فساد و ارتقای سلامت اداری را در صدر برنامه‌های خود قرار داده است.

به گزارش حوزه دولت «خبرگزاری دانشجو»، به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دولت، حجت‌الاسلام‌والمسلمین مصطفی پورمحمدی روز دوشنبه در همایش ملی ارتقای سلامت اداری و مبارزه با فساد که با حضور سران سه قوه و مسوولان عالی رتبه و کار‌شناسان در سالن اجلاس سران در حال برگزاری است، این مطلب را بیان کرد.

 

وی افزود: ما در طول این ۱۶ ماه از تشکیل دولت یازدهم شاهد برگزاری جلسات، بررسی‌ها، تصمیم گیری‌ها و اقدامات ارزنده و قابل توجه و موثر در این زمینه هستیم.

 

پورمحمدی مبارزه با فساد را دغدغه بزرگ جامعه بشری در سطح ملی، بین المللی و فراملی دانست و گفت: رهبر معظم انقلاب در مطلع فرمان هشت ماده خود در اردیبهشت ۸۰ بر تلاش مستمر سه قوه برای خشکانیدن ریشه فساد و عمل قاطع در برخورد با آن تاکید داشتند.

 

وزیر دادگستری خاطر نشان کرد: متاسفانه به خاطر فراز و فرود‌ها و عوامل بازدارنده، تنگنا‌ها، کندی و نقایص در مسیر مبارزه با فساد تاکنون به اهدافش نائل نشده است و این موضوع با یک شک و تردید و ابهام در افکار عمومی رو به رو شد.

 

وی تاکید کرد: مردم از دولتمردان انتظار اقدام عملی و موثر دارند.

 

به گفته رییس شورای سیاستگذاری همایش ملی ارتقای سلامت اداری و مبارزه با فساد این همایش پس از ۱۶ ماه از تشکیل دولت یازدهم با یک پیام روشن عملی تشکیل شده است.

 

وی شعار حرکت ملی به سوی کشوری بدون فساد را یک شعار دراز مدت برای نظام و بخصوص در سند چشم انداز ۱۴۰۴ عنوان کرد.

 

پورمحمدی در مورد برگزاری این همایش اظهار داشت: در همایش ملی ارتقای سلامت اداری و مبارزه با فساد تصمیم داریم اقداماتی که در این راستا انجام شده را به مردم نشان دهیم نه خواسته‌ها، آرز‌ها، اهداف یا برنامه‌هایمان.

 

وی افزود: این همایش حاوی سه پیام برای کاهش تردید و ابهام اذهان عمومی و تبدیل آن به اعتماد عمومی، حمایت از فعالان و کارآفرینان و تهدید و هشدار به متخلفان، سواستفاده کنندگان و قانون شکنان است.

 

پورمحمدی افزود: در این راستا به سه اقدام فعلی یعنی ارائه فعالیت‌های انجام شده، میان مدت یعنی درگیر کردن همه فعالان خصوصا فعالان مدنی و بلند مدت یعنی ایجاد فرهنگ عمومی مناسب و بازدارنده نیاز است.

 

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار