کد خبر:۳۷۴۳۷۰
ابوترابی‌فرد در دانشگاه شهید رجائی:

امروز کشور در بهترین موضع سیاسی خود قرار دارد

نایب‌رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه امروز کشور در بهترین موضع سیاسی خود قرار دارد، گفت: تحریم‌های اعمال‌شده ناموفق و عبور از آن دلیلی بر اقتدار سیاسی کشور است.

به گزارش گروه دانشگاه «خبرگزاری دانشجو»، حجت الاسلام ابوترابی‌فرد، نایب رئیس مجلس شورای اسلامی در مراسمی که به مناسبت روز دانشجو در این دانشگاه برگزار شد، ضمن مقایسه وضعیت سیاسی در دوران‌ پیش از انقلاب با وضعیت سیاسی امروز، به تبیین و تحلیل مسائل پیرامون مذاکرات هسته‌ای پرداخت.

 

وی ضمن بیان دلایل اهمیت مذاکرات هسته‌ای گفت: همه این مذاکرات فشرده، نشانگر جایگاه مهم سیاسی جمهوری اسلامی ایران است. امروزه کشور در بهترین موضع سیاسی خود قرار دارد. تحریم‌های اعمال شده ناموفق و عبور از آن دلیلی بر اقتدار سیاسی کشور است.

 

ابوترابی‌فرد ادامه بیان کرد: این سطح امنیت کشور در وضع کنونی منطقه و این اقتدار سیاسی بی‌نظیر است. ما در صورت حل مسئله هسته‌ای شاهد یک جهش بزرگ در کشور خواهیم بود و در این راستا از دانشجویان می‌خواهیم تا در جهت اخلاق، دانش، فرهنگ و مدیریت مبتنی بر علم، ارتقا همگرایی و وحدت و انسجام ملی گام بردارند تا به برون رفت از تنگنا‌ها هم کمک کنند.

 

این نماینده مجلس خاطر نشان کرد: مشکلات اقتصادی در سایه مدیریت صحیح و برنامه ریزی درست در جهت ارتقا تولید و دستیابی به جایگاه قابل قبول در عرصه تولید خدمات، کالا و جایگاه در عرصه مصرف قابل حل است و باید با همکاری هم به سمت اقتصادی که به نفت وابسته نیست و همچنین در جهت تولید ثروت گام برداشت.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار