به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از یزد؛ محمدصالح اولیا، رئیس دانشگاه یزد روز گذشته در نشست کارگاههای تخصصی با عنوان «چالشهای اقتصاد دانش بنیان» در سالن غدیر دانشگاه یزد با اشاره به اهمیت توجه به تاسیس و فعالیت شرکتهای دانش بنیان گفت: محدود کردن تعاریف بخشهای مختلف از جمله اقتصاد دانش بنیان ما را از انچه در نظر داریم محدود مینماید که در این راستاباید با گسترش این مفاهیم حوزه عملکردی را افزایش داده و دایره آن را زیاد کنیم.
وی افزود: اگر موسسهای دارای فکر یا ایدهای در جهت افزایش سهم ارزش افزوده داشته باشد میتوان ان را نیز به عنوان شرکتهای دانش بنیان معرفی کرد و در این راستا نیز میتوان با همان ایدهها به راحتی در سازمانها خلق ارزش کرد و اقتصاد دانش بنیان را مشمول ان دانست.
رئیس دانشگاه یزد تصریح کرد: دانش بنیان شدن صنایع ما از اولویتهای اساسی در بخشهای مختلف است زیرا در انها سهم تفکر بیشتر میشود و سهم افراد متخصص که از شاخصههای اقتصاد دانش بنیان است، بیشتر میشود.
اولیا گفت: عدم شناخت پژوهشها و تحقیقات در زمینههای مختلف یکی از کمبودهای ما در استان است که در این راستا میتوان با شناسایی دانشگاهها و مراکز اموزشی و پارکها این رابطه به آمار لازم رسید و از این طریق ارزش افزوده استان را با تحقیقات کاربردی افزایش دهیم.
وی افزود: افزایش دامنه شرکتهای دانش بنیان نیز از دیگر راهبردهای اساسی ما در تقویت شرکتهای دانش بنیان است که میتوان با این ماموریت سهم این شرکتها را در اقتصا دانش بنیان افزایش داد.
رئیس دانشگاه یزد خاطرنشان کرد: ما باید نگاهی داخل استانی داشته باشیم و اگر بتوانیم همفکری را در استان ایجاد نماییم، میتوانیم نقشه راهی را برای رسیدن به هدف ترسیم نماییم.
اولیا در پایان گفت: ایجاد نقشه راه برای شرکتهای اقتصادی دانش بنیان راهی برای ایجاد ارزش افزوده در استان است که میتوان راهی پایدار از این طریق ایجاد کرد.