به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از یزد؛ علی اصغر رفاهی، معاونت پیشگیری از جرم مدیر کل دادگستری استان یزد روز گذشته در نشست تخصصی «نقش پژوهش و فناوری در کاهش آسیبهای اجتماعی» در نمایشگاه فن بازار دانشگاه یزد گفت: فعالیتهای پژوهشی در کنار مبارزه و سرکوبی آسیبهای اجتماعی یکی دیگر از اولویتهای دادگستری است که از این طریق در تلاشیم تا پیشگیری را داشته باشیم.
وی افزود: ما در سال ۸۹ حدود ۱۳ میلیون پرونده ثبت کردیم که در این راستا به این نتیجه رسیدیم که اگر بخواهیم آسبیهای اجتماعی را کاهش دهیم باید پرداختن به پیشگیری آسیبهای اجتماعی، جلوگیری از جزیرهای کار کردن را باید افزایش دهیم؛ بنابراین توصیه ما این است که اگر میخواهیم در استان نتیجه بگیریم، باید هماهنگ و انسجام یافته کار کنیم.
معاونت پیشگیری از جرم مدیر کل دادگستری استان یزد گفت: در دادگستری استان یزد ۳۱ جرم و آسیب اجتماعی علتشناسی شده و ارائه راهکار و عملیات اجرایی داریم که در باب پیشگیری کار میشود و این مهمترین منبع برای فعالیتهای پژوهشی در استان یزد است.
وی افزود: گیر کار ما عدم ارائه برنامه عملیاتی است که اگر همه مسئولین و پژوهشگران در هر سال یک نفر انتخاب کند و در راستای آسیبهای اجتماعی به دور از موازی کاری انجام دهیم.
رفاهی گفت: در دادگستری الان اگر خانوادههای مطهر را شکل دهیم و در بحث طلاق نیز آموزش و مشاوره قبل از ازدواج را داشته باشیم بسیار مناسب خواهیم توانست که این آسیب اجتماعی را نیز کاهش دهیم.