به گزارش خبرنگار"خبرگزاری دانشجو" از رشت، جلسه ای با حضور فرحناکیان، مدير کل تحقيقات شرکت توانير کشور، مديرکل برق منطقه ای گيلان، مديرکل توزيع برق گيلان به همراه معاونين و مديران ارشد صنعت برق استان با معاون پژوهش و فناوری دانشگاه گیلان و مدیران دانشگاهی امروز به منظور برقراری ارتباط دانشگاه گيلان با صنعت در دانشگاه گیلان برگزار شد.
در اين جلسه ميرحسينی، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه گیلان، به معرفی دانشگاه و توانمندی های آن در راستای حل مشکلات جامعه خصوصا صنعت برق کشور پرداخت و افزود: برنامه دانشگاه گيلان توسعه همه جانبه پژوهش های کاربردی در دانشگاه و حرکت در راستای سياست های کلان علمی و فناوری کشور میباشد.
در ادامه آزادگان، مديرکل برق منطقه ای گيلان در خصوص نياز صنعت برق به همکاری نزديک با دانشگاه در جهت توسعه و بهبود اين صنعت شد و آمادگی اين صنعت را در جهت افزايش تعاملات علمی و پژوهشی با دانشگاه گيلان اعلام کرد.
طالبی، مدير کل توزيع برق استان گيلان هم ضمن ابراز خرسندی از تشکيل اين جلسه آمادگی توزيع برق استان را در جهت همکاری با دانشگاه اعلام کرد.
فرحناکيان، مديرکل تحقيقات شرکت توانير کشور در خصوص وضعيت صنعت برق کشور و تحقيقات مرتبط با آن، امکانات، توانمندي ها و چالش های آن را برشمرد و زمينه های همکاری علمی و پژوهشی صنعت برق کشور را با دانشگاه ها اعلام کرد.
وی شبکه های هوشمند، نانوتکنولوژی، رباتيک، ابر رسانه ها، انرژی های نو، خودروی های برقی و غیره را از جمله زمينه های تحقيقات مورد نياز اعلام کرد.
در ادامه رنجبر، رئیس دانشکده فنی دانشگاه گیلان هم در این نشست به معرفی دانشکده فنی و پتانسيل ها و امکانات آن در راستای همکاری با صنعت برق اشاره کرد.
نجفی، مدیر کارآفرینی و ارتباط با جامعه دانشگاه هم در خصوص پروژه های پژوهشی که توسط اعضای هيات علمی در زمينه صنعت برق اجرا شده و همچنين موضوعات پژوهشی که دانشگاه گيلان آمادگی انجام آنها را در راستای نياز صنعت برق کشور داراست را به اطلاع حضار رساند.
در ادامه مسايل مربوط به اجرای همکاری های مشترک از جمله فرآيند کارآموزی دانشجويان در صنعت برق و تعاملات فنی و روش های اجرای تعاملات علمی و تحقيقاتی بين صنعت برق و دانشگاه مورد بررسی قرار گرفت و ساير حضار نيز به ارائه نقطه نظرات خود در خصوص نحوه همکاری های بين صنعت برق و دانشگاه پرداختند و موانع و مشکلات آنرا مورد بررسی قرار دادند.
لازم به ذکر است، در این جلسه مقرر شد کارگروه تخصصی متشکل از متخصصين صنعت برق و همکاران هيات علمی دانشگاه در مديريت کارآفرينی و ارتباط با جامعه دانشگاه تشکيل شود و به منظور برقراری ارتباط دانشگاه گيلان با صنعت برق، امور به صورت هدفمند و در چارچوب تعريف شده به انجام برسد.