به گزارش خبرنگار"خبرگزاری دانشجو" از مشهد، در متن بیانیه شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی خراسان رضوی خطاب به سران سه قوه آمده است:
امام علی «علیه السلام» خطاب به زیاد بن ابیه، جانشین حاکم بصره میفرمایند: «به خدا سوگند می خورم سوگند صادقانه، اگر به من خبر رسد که در بیت المال مسلمانان، در مالی اندک یا زیاد خیانت ورزیده ای، چنان بر تو سختگیری کنم که تو را تهی دست و سنگین بار و ذلیل و پست کند.» « نهج البلاغه/نامه ی 20»
رؤسای محترم قوا
سلام علیکم
از آنجا که امام خامنه ای وظیفه دانشجو را در قبال مسؤلین نصیحت دانسته اند. اکنون ما دانشجویان مطیع امر ولایت به وظیفه خود عمل کرده، ضمن یادآوری و تأکید بر نکاتی توقع داریم شما نیز به وظیفه خود عمل کنید.
همانگونه که امام خامنه ای در مرقومه خود پیرامون همایش ملی ارتقای سلامت نظام اداری و مقابله با فساد هر چه بیشتر بر امر مبارزه جدی و بدور از شعار و نمایش تأکید کردند؛ اما موظفید برنامهای جامع پیرامون مسأله مهم مذکور تدوین کرده و شعارها را عملی کنید.
شما خود واقفید ایشان 13 سال پیش در فرمان 8 ماده ای خود علاوه بر اینکه حجت را بر قوا تمام کردند و وظایف هر سه قوه را در آن روشن کردند در مقدمه آن اهداف اصلی حکومت اسلامی را دو هدف مهم «خدمت به مردم» و «برافراشتن پرچم عدالت اسلامی» بیان فرمودند. مگرنه این است که ایجاد فضای امن اقتصادی در گرو این است که دست مفسدین و دور زنندگان قانون باید قطع شود که در غیر اینصورت دیگر نه عدالتی میسر است و نه مردم جرأت حضور در فعالیتهای اقتصادی را دارند.
نمونه بارز فساد را میتوان در سیستم بانکی کشور مشاهده کرد که به دلیل کم اهمیتی به آن اکنون به جایی رسیده است که برداشتهای چند هزار میلیاردی از آن به سهولت رخ میدهد که اکثر قریب به اتفاق آن با برخی مسؤلین متأسفانه مرتبط میباشند اینکه چرا چشم ناظری تا کنون آن را رصد نکرده؟! جز سران سه قوه پاسخگویی ندارد. نظام بانکی حال به بستری برای پرورش شهرام جزایری،بابک زنجانی، امیر منصور آریا و مه آفرید امیرخسروی تبدیل شده است که قطعا اگر جهادی علی گونه در بحث نظارت وجود داشت شاید هیچگاه اشخاصی را با این نامها نمیشناختیم.
امروز سیستم اقتصادی بیمار ما مأمنی برای قدرت طلبان، ثروت اندوزان و طمع کاران شده است که حتی برخی آقازادههایی که کباده انقلابی گری پدر را به دوش میکشند صنعت نفت و سیستم بانکی را میراث پدری تصور کرده و بر سر آن معامله میکنند و جیب آن را با خود یکی میدانند قرار دادهای گازی و نفتی کرسنت و استات اویل نیز نمونه ای از یک فساد بزرگ در کشورمان میباشند که باید گفت دو دلیل عمده عدم شفافیت در سیستم اقتصادی کشور و مبادلات بانکی همچنین نبود برخورد قاطع و بهنگام در خصوص مجرمین میباشد.که باید به گونه ای باشد که احدی جرأت خطا نداشته باشد. چه بسا کوتاهی در این مهم امروز منجر شده که کانونهای قدرت وثروت شکل گرفته و مشاهده شود که برخی از مسؤلینی که باید دستشان در اصلاح این امور پاک باشد نیز آلوده هست، که البته ناشی از ضعفهای قانونی است؛ اما وظیفه ی شما در این امر را امیرالمؤمنین(ع) اینگونه تعریف نمودهاند:
ایشان در جایی به مالک اشتر درباره مجازات افرادی که به اموال عمومی دستبرد زدند میفرمایند:
" از همکاران نزدیکت سخت مراقبت کن و اگر یکی از آنان دست به خیانت زد و گزارش مأموران تو همه آن خیانت را تأیید کرد،به همین مقدار گواهی قناعت کرده او را با تازیانه کیفر کن و آنچه از اموال که در اختیار دارد از او باز پس گیر، پس او را خوار دار و خیانتکار بشمار و طوق بدنامی به گردنش بیفکن."
این مسأله نباید منجر به ترس و عقب نشینی وحتی ملاحضه شما نسبت به مقام و منصب افراد گردد چرا که خود بهتر می دانید چرخیدن توپ ثروت در دست یک عده ی معدود منجر به نچرخیدن چرخ اقتصاد خواهد شد واین در شرایطی است که ما در یک جنگ تمام عیار اقتصادی با غرب هستیم و همچنان دامنهی تحریمها وسیعتر میشود. قطع به یقین بدانید ما دانشجویان انقلابی پیرو ولایت از هر که در این راستا گام بردارد به وظیفه خود عمل کرده و از وی حمایت همه جانبه خواهیم کرد و روشن گری و بصیرت دهی را درسطح دانشگاهها و در دل ملت بیش از پیش انجام خواهیم داد، اگر مدعی خدمت هستید و به نقل از خودتان اقتصاد مقاومتی را درراستای کارتان قراردادید بدانید تا فساد از سیستم اقتصادی پاک نشود این الگوی جامع اقتصادی که پیشرفت اقتصاد در گرو آن است محقق نخواهد شد. و باید اشاره کرد باوجود اینکه امر مبارزه با فساد در دل اقتصاد مقاومتی قراردارد، یادآور میشویم که پرداختن به مسأله ی مبارزه با فساد اقتصادی همتی جهادی میطلبد و ان شاءالله که این امر هرچه سریعتر محقق شود و تاتحقق کامل آن ما در صحنه هستیم و در صورتیکه همچنان تعلل در جهت اقدام به آن بورزید باری دیگر با صراحت بیشتری باشما سخن خواهیم گفت.
و در انتها توجه شما را به این بیانات امام خامنه ای را لازم میدانم: " تسامح درمبارزه با فساد، به نوعى همدستى با فاسدان و مفسدان است. اعتماد عمومى به دستگاههای دولتى و قضائى در گرو آن است که این دستگاهها در برخورد با مجرم و متخلف قاطعیت و عدم تزلزل خود را نشان دهند."