به گزارش خبرنگار "خبرگزاری دانشجو" از زاهدان، بسیج دانشجویی دانشگاه زابل در اعتراض به فوت یک دانشجوی غیربومی این دانشگاه که به دلیل سهلانگاری در دانشگاه و بیمارستان این شهر جان باخته است، بیانیهای صادر کرد.
متن این بیانیه به شرح ذیل است:
بسمه تعالی
جوان باید مطالبه کند، باید احساس کند که این مطالبه سودمند است، ثمربخش است و تشویق بشود بر این مطالبه و باید احساس کند که او فقط مسئولیتش طرح سؤال و پرتاب کردن یک شعار نیست که بگوید خوب، ما کار خودمان را کردیم؛ نه، پیگیری کردن، مطالعه کردن، دربارهی مسئله اندیشیدن، آن را پخته کردن، راهکار اجرائی را برای آن جستجو کردن، برای طرحش با مراکز دستاندرکار و مجری تلاش کردن و فعالیت کردن و بالاخره خود وارد میدان کار شدن، اینها جزو وظایف و تکالیف جوان ماست که این را هم باید جوان ما درک کند؛ در کنار آن مطالبه و طلبکاری و مدعا داشتن که عرض کردیم-مطالبه کردن با دشمنی کردن فرق دارد. اینکه ما گفتیم گاهی اوقات معارضهی با مسئولان کشور نشود - که الان هم همین را تاکید میکنیم؛ معارضه نباید بشود -این به معنای انتقاد نکردن نیست؛ به معنای مطالبه نکردن نیست.(امام خامنه ای)
هفت روز گذشت...
هفت روز از فوت دانشجوی عزیز دانشگاه زابل مرحوم بیگدلی گذشت؛ آن هم در بیمارستان امام علی (ع) زابل، مقابل چشم پزشکان و پرستاران بیمارستان که با یک سرماخوردگی ساده آغاز شد و به علت سهل انگاری پزشکان معالج منجر به فوت وی شد؛ هیچکس به اندازه حق تعالی از ضمیرمان آگاه نیست که چقدر از این اتفاق ناگوار اندوهگین هستیم.
بسیج دانشجویی دانشگاه زابل تصمیم گرفت دراین هفت روز دندان بر روی جگر بگذارد تا همه سخن بگویند و عملی در این خصوص انجام دهند تا خدای ناکرده زود قضاوت نکنیم؛ اما متاسفانه...
بر آن شدیم که این یادداشت را بنویسیم، شاید تلنگری به مسئولان و دانشجویان باشد تا شاید در آینده از بروز چنین حوادث تلخی جلوگیری شود.
1- سرکار خانم دکتر عالی؛ نماینده شهرستان زابل
یادمان نمیرود که در هنگام تبلیغات اظهار داشتین که زابل را به قطب پزشکی کشور تبدیل میکنم و امروز این وضعیت پزشکی شهرستان زابل است. سرکار خانم دکتر عالی قطب پزشکی کشور پیشکش، به وضع بیمارستان ها و پزشک های شهرستان رسیدگی کنید.
آیا بهتر نیست به جای فاتحه خوانی در منزل این و آن به همراه مشاور جدیدتان یا بهتر بگوییم، همان همسرتان که آن هم طعم انتخاباتی دارد؛ کمی وقت به سرکشی از بیمارستان و درمانگاه های حوزه انتخابی بگذارید و به بهبود وضعیت موجود کمک کنید و نگذاریم به علت سهل انگاری زنده ها بمیرند؟؟
2- ریاست علوم پزشکی زابل
مگرنه این است که دانشجویان غیربومی در زابل در حکم سفرای سایر شهرستان ها در این خطه از میهمان هستند، حال با فوت این دانشجو به دلیل سهل انگاری عده ای چه تصوری در سایر اذهان ایجاد شده است و با رفتار بسیار بد پرسنل اورژانس و بیمارستان شهرستان زابل با دانشجویان این تصور در چه جهتی سمت و سو دارد؟ کلاه تان را قاضی کنید...
لذا از شما تقاضا داریم که پیرو این موضوع کمی تامل کنید و بر نظارت بر دستگاه های ذیربط بیافزایید.
3- ریاست دانشگاه زابل
با توجه به تمرکز حدود 5000 نفر از دانشجویان دانشگاه در پردیس، نیاز به احداث یک درمانگاه در این مکان به شدت احساس شده، این امر باعث تسریع خدمات رسانی به دانشجویان میشود. اگر هم مسئه مالی عامل ایجاد نشدن آن است در این زمینه از بخش خصوصی میتوان استفاده کرد.
4- انتقاد بعدی به خودمان یعنی همه دانشجویان و بخصوص به تشکل های دانشجویی است، مگر موضوعی مهمتر از جان دانشجویان وجود دارد که در این هفت روز سکوت و بیتفاوتی مشاهده شد؟ کاش در این چند روز قدری احساس مسئولیت میکردیم.
آنچه روشن است از مهمترین وظایف تشکل های دانشجویی مطالبه گری است که در این مورد متاسفانه شاهد عملکرد ضعیف بودیم.