به گزارش گروه بین الملل «خبرگزاری دانشجو» ؛ و به نقل از روزنامه «واشنگتن پست» ، این روزنامه آمریکایی در مقالهای نوشت: «جیمی کارتر» رئیس جمهور اسبق آمریکا معتقد است تحریمهای اقتصادی به جای آن که به مقامهای یک کشور لطمه بزند، زندگی مردم آن کشورها را تحت تاثیر قرار میدهد.
«جیمی کارتر» رئیس جمهور اسبق آمریکا در مقالهای نوشت که اولین واکنشی که برای تلافی اقدام کره شمالی در هک شبکه اینترنتی شرکت «سونی پیکچرز» به فکر ما میرسد، تشدید تحریمها است.
«کارتر» نوشت که در سفرهایش به کشورهایی که در تحریم به سر میبرند، متوجه شده است که تا چه حد این راهبرد برای مردم که هیچ چیزی در مورد اختلافات بین المللی نمیدانند، ظالمانه است.
وی در ادامه نوشت در سفر به کوبا ، خانه برادران «کاسترو» و برخی دیگر از مقامات بلند پایه این کشور را دیده است و کاملا مشهود بود که وضع زندگی آنها تحت تاثیر تحریمها قرار نگرفته است.
رئیس جمهور اسبق آمریکا در ادامه این مقاله نوشت آمریکا 64 سال پیش کره شمالی را تحریم کرد و تلاش کرد با تشدید آن به اقتصاد این کشور لطمه بزند.
وی افزود در سفر به «پیونگ یانگ»، مقامات این کشور بر مشکلات مردم این کشور که از گرسنگی رنج میبرند تاکید کردند.
برنامه جهانی غذای سازمان ملل تخمین زده است که جیره روزانه هر نفر برای زنده ماندن دست کم 600 گرم غلات است اما گاهی فقط 128 گرم از این جیره غذایی میان مردم توزیع میشود.
در سال 1998، گروهی از نمایندگان کنگره در سفر به کره شمالی گزارش دادند که سیصد تا هشتصد هزار نفر هر سال بر اثر گرسنگی در این کشور جان خود را از دست میدهند.
وی در خاتمه نوشت زمانی که فشار غیرنظامی بر یک دولت لازم میشود، تحریمهای اقتصادی باید بر سفرها، حسابهای بانکی خارجی و دیگر امتیازات خاص به مقامات تصمیم گیرنده دولت اعمال شود نه این که اقتصاد را به گونهای تخریب کنیم که وضع زندگی مردم تحت تاثیر قرار بگیرد.