آخرین اخبار:
کد خبر:۳۷۸۳۵۷

رهبر کره شمالی به درخواست گفت‌و‌گوی مقامات کره جنوبی پاسخ مثبت داد

«کیم جونگ اون» در پیام سال نوی میلادی به پیشنهاد مقامات کره جنوبی برای گفت‌و‌گو میان دو کشور پاسخ مثبت داد.

 به گزارش گروه بین الملل «خبرگزاری دانشجو» ؛ و به نقل از شبکه خبری «بی‌بی‌سی»،  رهبر کره شمالی امروز (پنج‌شنبه) به کره جنوبی گفت‌وگو در سطوح بالای مقامات دو کشور را پیشنهاد کرد. 

 

بر اساس این گزارش ، روز دوشنبه گذشته مقامات کره‌جنوبی خواستار گفت‌وگو میان دو کشور بر سر موضوعات فی‌مابین من جمله به هم پیوستن دوباره اعضای خانواده‌های جدا افتاده بعد از جنگ دو کره، شدند. 

 

روز دوشنبه گذشته همچنین «ریو کیل جائی» وزیر وحدت کره جنوبی از ضرورت ملاقات میان دو کره برای رسیدن به برنامه‌ای در راستای اتحادی آرام گفت و اظهار امیدواری کرد که کره شمالی به این درخواست پاسخ مثبت دهد. 

 

«کیم جونگ اون» روز پنج‌شنبه، پیشنهاد گفت‌وگو در سطح عالی مقامات دو کره را میان پیام تبریک سال نوی میلادی از طریق شبکه تلویزیونی کره‌شمالی اعلام کرد. وی طی این سخنرانی گفت در صورتی ک شرایط مد نظر کره شمالی مد نظر گرفته شود، حاضر خواهد بود نشستی با «پارک گئون هایه» رئیس جمهور کره جنوبی نیز برگزار کند.

 

به گفته «بی‌بی‌سی» با وجود افزایش تنش‌های نظامی میان دو کشور معلوم نیست کیفیت ملاقات مقامات دو کره چگونه خواهد بود. 

 

آخرین گفت‌وگوهای مقامات دو کره اوایل سال 2014 میلادی بود که طی آن تنها تعداد معدودی از اعضای خانواده‌هایی که از 60 پیش در جنگ میان دو کره از هم جدا افتاده بودند، توانستند با یکدیگر ملاقات کنند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار