به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از مشهد، علی ناصری، مسئول جامعه اسلامی دانشگاه فردوسی مشهد امروز در نشست خبری تشکل جامعه اسلامی دانشگاه فردوسی مشهد در اتاق شورای ساختمان تشکلهای این دانشگاه در مشهد با تاکید بر اینکه باید در خصوص فتنه روشنگری انجام دهیم، گفت: فتنه یک عمل برنامه ریزی شده و همه جانبه بود و با وجود اینکه پنج سال از آن میگذرد، برخی تلاش دارند نقش غرب را در این فتنه کمرنگ جلوه دهند.
وی با اشاره به این نکته برنامه ریزی فتنه در خارج از مرزهای کشور انجام گرفت، ادامه داد: برنامه ریزی فتنه سال 88 از سوی اسرائیل و آمریکا انجام گرفته است و عوامل غافل داخلی بر انجام این برنامه تاکید داشتند.
مسئول جامعه اسلامی دانشگاه فردوسی مشهد با اشاره به اعترافات حجاریان در این خصوص گفت: حجاریان در اعترافات خود به این نکته بیان داشت و خاتمی نیز پس از مدتی اعلام کرد تقلب صورت نگرفته است و تمام این اتفاقات پس از فتنه به دلیل شکست این افراد و نقش بر آب شدن تلاش کورکورانه آنها بود.
ناصری با بیان این سوال که چرا هیچ کدام از مسئولان ستادهای انتخاباتی موسوی و کروبی به اشتباهات خود پس از فتنه اعتراف نکردهاند، افزود: غرب اکنون در حال اعتراف به این نکته است که باید فتنه 88 را قوی تر و جدیتر میگرفتیم و این نکته را در کلام خانم کلینتون به وضوح میبینیم.
باید اتفاقات ایجاد شده در فتنه 88 را واکاوی کنیم
ناصری در ادامه با اشاره به تخلفات رخ داده از سوی فتنه گران در سال 88 گفت: در حالی که دو نماینده خاص در انتخابات هیچ دلیلی بر تقلب نداشتند، بر این مسئله تاکید کردند و از موضع به نا حق خود کوتاه نیامدند و زمینه ایجاد فتنه را شکل دادند.
مسئول جامعه اسلامی دانشگاه فردوسی مشهد خاطرنشان کرد: موسوی ساعت 11 شب اعلام پیروزی کرد در حالی که نتیجه انتخابات به صورت رسمی اعلام نشده بود، در جلسه با رهبر انقلاب که با حضور سه نفر از کاندیدای ریاست جمهوری صورت میگیرد، هیچ کدام به انتخابات اعتراضی ندارند و تمامی اعتراضات به قبل از انتخابات و نحوه برگزاری مناظرات و اتهامات وارد شده در آن مناظرات است.
ناصری ادامه داد: آخوندی که امروز در دولت یازدهم دارای سمت است و آن زمان مسئول ستاد انتخاباتی موسوی بود اعلام میکند که امکان تقلب وسیع در انتخابات وجود نداشته؛ اما این مطلب را هیچ گاه در مجامع عمومی بیان نکرده و تا امروز حرفی از این سخن خود نزده است.
وی در ادامه با بیان این نکته که امام با پشتوانه مردم توانستند رژیم ظالم شاه را نابود کنند، خاطرنشان کرد: آمریکا از ابتدا تا به امروز مخالف دولت جمهوری اسلامی ایران بوده است و در فتنه 88 نهایت تلاش خود را انجام داده تا براندازی نظام صورت بگیرد.
این فعال دانشجویی حضور 40 میلیونی مردم در انتخابات ریاست جمهوری سال 88 را مایه عزت آفرینی برای کشور دانست و با انتقاد از اشتباه بزرگ برخی قدرت طلبان در از بین بردن این عزت ملی افزود: استراتژی نظام و رهبری این نکته بود که مردم خود ماهیت این فتنه بزرگ را کشف کنند.
مسئول جامعه اسلامی دانشگاه فردوسی مشهد ادامه داد: سوت، کف، هلهله و پایکوبی فتنه گران در روز عاشورا و روز قدس مردم را متوجه حقیقت و ماهیت اصلی این افراد کرد و همه متوجه شدند در حقیقت هدف این افراد تقابل با آرمانها و مقدسات دینی مردم و ملت ایران است.
ناصری در ادامه بصیرت مقام معظم رهبری در کنار بصیرت مردم و ملت را دلیل بر شکست مفتضحانه فتنه گران و حامیان غربی آنان دانست و گفت: در بیداری و روشنگری مردم در سال 88 نقش بزرگی بر دوش دانشجویان ارزشی و انقلابی بود.
وی ادامه داد: کشوری که هشت ماه در تنشنج و فشار از سوی فتنه گران داخلی و حامیان خارجی بود توانست با تلاش و بیداری رهبر انقلاب و بصیرت مردم و دانشجویان بیدار تبدیل به حماسه بی نظیر 9 دی شود.
ویژگیهای 9 دی دارای درسهای بزرگی است
ناصری با اشاره به درسهای تاریخی راهپیمایی 9 دی گفت: پیوند امت و امام (ره) و اعتقاد به ولایت یکی از بزرگترین ویژگیهای 9 دی بود و توانست مردم سالاری دینی کشور را باری دیگر به جهان اثبات کند.
مسئول جامعه اسلامی دانشگاه فردوسی مشهد ادامه داد: انسجام مردم و کارگزاران نظام، حفظ استقلال سیاسی و اثبات علاقه مردم به نظام و حکومت اسلامی از مهمترین ویژگیهای حماسه 9 دی سال 88 بود.
این فعال دانشجویی در بخش دیگری از سخنان خود به اتفاقات رخ داده در طول یک سال گذشته و تحرکات صورت گرفته از سوی برخی مسئولان در وزارت علوم در دانشگاهها اشاره کرد و بیان داشت: انتخاب فرجی دانا به عنوان وزیر علوم که قائل به دانستن فتنه به عنوان خط قرمز نظام نبود تا اتفاقات رخ داده در طول این یک سال و قبح شکنیهای صورت گرفته از سوی برخی مسئولان در دانشگاهها حاصل فعالیت دولت در طول یک سال گذشته است.
ناصری با بیان این نکته که درست است وزیر جدید علوم فتنه را خط قرمز نظام دانست؛ اما هنوز بوی فتنه از دل وزارت علوم به مشام میرسد افزود: راس وزارت علوم تغییر کرده؛ اما ساختاری که در هنگام وزارت فرجی دانا در دانشگاهها چیده شد هیچ تغییری نکرد.
وی حضور افراد موثر فتنه در دانشگاهها را نشان بی توجهی برخی مسئولان دانشگاه به اهمیت فتنه سال 88 و مجرم دانستن این افراد دانست و گفت: حضور فائزه هاشمی در دانشگاه آزاد مشهد و پرداختن تشکلهای غیر سیاسی به کار سیاسی جهت دار از سوی دیگر، فضا را برای تشکلها و فعالان دانشجویی ارزشی سخت کرده است.
مسئول جامعه اسلامی دانشگاه فردوسی مشهد تصریح کرد: فتنه اتفاقی بود که در سال 88 هشت ماه کشور را در بحران فرو برد و ما افراد را پس از فتنه 88 با این اتفاق میسنجیم؛ زیرا رهبر معظم انقلاب فتنه را خط قرمز نظام بیان کردند.
ناصری ادامه داد: ما اعتقاد داریم هر کسی که فتنه را حمایت و یا آن را قبول دارد و مخصوصا در فتنه سال 88 حضور و تاثیر داشته، حق ندارد در دانشگاهها برای دانشجویان حرف بزند، ما اجازه نمیدهیم حامیان فتنه به دانشگاه راه پیدا کنند.
مسئول جامعه اسلامی دانشگاه فردوسی مشهد در ادامه با بیان این نکته که فائزه هاشمی را جریان انقلابی و دانشجویی رفع و رجوع کردند، افزود: فائزه هاشمی را دانشجویان حزب الهی دانشگاههای مشهد از این شهر فراری دادند و این حرکت خود جوش و بصیرانه بود و من اعلام میکنم کار از سوی دانشجویان ارزشی مشهد صورت گرفت.
ناصری ادامه داد: البته ما هم اعتقاد داریم باید دادگاه برگزار شود و حکم این افراد بر آنها جاری شود؛ اما این دادگاه بنا به اقتضای نظام هر زمان که لازم باشد برگزار میشود و ما تابع آن هستیم، "حصر" را بهترین تصمیم در حال حاضر میدانیم.
این فعال دانشجویی فضای فکری برخی مسئولان دانشگاهی را با فتنه همراه دانست و گفت: برخی مسئولان دانشگاه خط قرمز خود را فتنه دانستهاند هر چند در عمل بر این نکته خیلی تاکید ندارند؛ اما برخی نیز که باقی مانده تیم فرجی دانا هستند در حال ادامه دادن کار خود هستند.