علی بهرامی، عضو شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی در گفتگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در زاهدان، گفت: در این پنج سالی که از فتنه 88 گذشته به کرات دیده شده است که عده ای به دنبال تطهیر چهره فتنه و فتنهگران هستند با اینکه خروش مردم در 9 دی سال 88 را در یاد دارند این نشان می دهد که ملت ایران در 9 دی چه عکس العمل به موقع و کوبنده ای را علیه فتنه داشتند؛ چرا که با اینکه عده ای مواضع مردم را علیه فتنه می دانند؛ اما باز درصدد تطهیر چهرهی آن بر میآیند.
وی افزود: این مشخص می کند که مردم ایران با چه کسانی روبرو هستند. پس از فتنه 88 و در واقع دقیقاً پس از 9 دی 88 غرب از حربههای خود و عوامل خود در داخل ناامید شد و پس از ناامیدی از جنگ سخت که تجربهاش را در هشت سال جنگ تحمیلی به همراه داشت نهایتاً به سراغ گزینه تحریمهای ظالمانه اقتصادی رفت. این نشان می دهد که غرب پس از خروش مردم از مردم ایران ناامید شد و این عظمت کار ملت ایران را نشان می دهد.
عضو شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی همچنین گفت: 9 دی هرگز در تقویم نخواهد گنجید که ما بخواهیم یک روز را گرامی بداریم؛ 9 دی قله بلندی است در تاریخ سرگذشت ایران اسلامی که باید همیشه تاریخ گرامی داشته شود. 9 دی داستانی است که مادران این سرزمین باید آن را برای فرزندانشان تعریف کنند؛ بنابراین وظیفه مردم و مسئولان در قبال 9 دی همیشگی است و باید تمام همت خود را در بزرگداشت این رویداد تاریخی به کار بگیرند و از سویی مطالبه برخورد با فتنه گران هم باید یک مطالبه عمومی و همه جانبه باشد و در ظرف زمان نگنجد که اینگونه هم هست.
بهرامی تصریح کرد: به نظر بنده در تاریخ اولین حرکتهای این انقلاب تا به امروز همیشه رویدادهایی برای الهام گرفتن دانشجویان و پاسداشتن آنها وجود داشته است. 9 دی باید سرمشق و الهام بخش تشکل های دانشجویی باشد. 9دی باید روح جریانات دانشجویی باشد. به طور عام همه دانشجویان باید به نظر مردم ایران در 9 دیماه 88 احترام بگذارند و برخورد با فتنهگران را مطالبه عمومی خود قرار دهند.
وی ادامه داد: یکشنبه 6 دیماه 88 آن روز ننگینی که فتنه گران به بی احترامی به عاشورا پرداختند و 9 دی آن روز سرافرازی ملت ایران تنها دو روز فاصله دارد این فاصله و آن عظمت حضور بیانگر چند نکته بود؛ اول اینکه مردم ایران در حمایت از دینشان و نظامشان بصیرت دارند دوم اینکه این بصیرت بین مردم ایران جامعیت دارد و همه گیر است و سوم اینکه هر وقت که نیاز باشد در حمایت از اعتقاداتشان این بصیرت را با حضور خود تجلی می بخشند. نا امید شدن دشمنان نظام از فتنهافکنی در درون کشور و رفتن به سمت تشدید تحریم های اقتصادی، بی شک یکی از خروجی ها و دستاوردهای 9 دی است.
عضو شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی همچنین گفت: حیات اصلاح طلبی در برائت جویی از فتنه است؛ در غیر این صورت عدم مشخص کردن خطوط قرمز با فتنه آنها را متهم به فسادطلبی میکند. لذا اگر تفکر اصلاح طلبی می خواهد به حیات خود ادامه دهد باید اصلاح طلبان حدود خود با فتنه را مشخص کنند ما در جریانات اخیر وزارت علوم دیدیم که مردم قاطی شدن مسئولان با فتنه را نمی پذیرند و عدم توجه وزیر سابق علوم به این نکته باعث شد تا استیضاح شود و از مجلس رای اعتماد دوباره نگیرد؛ سایر وزرای پیشنهادی علوم هم همین سرنوشت را داشتند تا اینکه آقای فرهای مواضع خود نسبت به فتنه را مشخص کرد و رای اعتماد گرفت؛ از این رو هر اصلاح طلبی که می خواهد به حیات سیاسی خود ادامه دهد باید حدود خود با فتنه را مشخص کند. این مطالبهی عمومی مردم در 8 دیماه 88 است.
بهرامی در ادامه بیان داشت: درست است که نظام به دلیل برخی ملاحظات آقای خاتمی را آزادتر از دیگر سران فتنه گذاشته و در حصر خانگی قرار نداده است اما این امر نباید اشتباه شود و ما به عنوان یکی از سران فتنه از آقای خاتمی یاد نکنیم چرا که با بررسی اتفاقات روزهای فتنه به سادگی در می یابیم که خاتمی هم یک قطعه مهم و تاثیرگذار پازل فتنه بوده است و نقش حیاتی را در فتنه 88 بازی کرده است. از سویی افرادی چون فائزه هاشمی و مهدی هاشمی از کسانی بودند که ظلم بزرگی در حق مردم ایران کردند و با حضور خود و تشدید فتنه باعث ریختن خون های زیادی شده اند.
وی گفت: سران فتنه که تکلیفشان مشخص است و بهانه قوه قضاییه این است که هنوز جامعه به آن سطح از ظرفیت لازم برای محاکمه سران فتنه نرسیده است. اگر این را هم بپذیریم به نظر من با شروع بازخوانی فتنه از سوی رسانهها به خصوص رسانه ملی و آغاز غیرعلنی جلسات محاکمه و سپس با علنی کردن آن ها قوه قضائیه می تواند این ظرفیت را به وجود آورد.
عضو شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی تصریح کرد: با این وجود عدم محاکمه افرادی چون فائزه هاشمی تعجب برانگیز است و در مورد ایشان هیچ ملاحظه ای نباید وجود داشته باشد. من تعجب می کنم که چگونه برخوردی از سوی قوه قضائیه با افرادی مثل فائزه هاشمی و علی مطهری صورت نمی گیرد؛ البته به نظرم علی مطهری حتی اگر هم محاکمه بشوند و به دلیل نداشتن حافظه تاریخی تبرئه شود؛ اما امثال فائزه هاشمی توجیهی برای عدم محاکمه شان وجود ندارد.