کد خبر:۳۷۷۹۰۹
در نشست روسای کمیسیون‌های دائمی هیات‌های امنای دانشگاه‌ها مطرح شد

تاکید وزیر علوم بر افزایش نقش هیات‌های امنا در اداره دانشگاه‌ها

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با تاکید بر افزایش نقش هیات‌های امنا در اداره دانشگاه‌ها گفت: هرگونه اصلاح و بازنگری در قوانین مرتبط با هیات‌های امنای دانشگاه‌ها در راستای افزایش اختیارات آنها است.
تاکید وزیر علوم بر افزایش نقش هیات‌های امنا در اداره دانشگاه‌ها

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری فارس به نقل از روابط عمومی وزارت علوم، محمد فرهادی در سومین نشست روسای کمیسیون‌های دائمی هیات‌های امنای دانشگاه‌ها اظهار داشت: هیات‌های امنای دانشگاه‌ها به هیچ وجه یک نهاد تشریفاتی و صوری نیستند و می‌توانند نقش مهمی در اداره دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی و رشد علمی کشور داشته باشند.

 

وی تاکید کرد: هیات‌های امنای دانشگاه‌ها  باید برنامه‌های راهبردی و جامع دانشگاه‌ها  را در راستای عملیاتی کردن سیاست‌های علم و فناوری ابلاغ شده از سوی مقام معظم رهبری و نقشه جامع علمی کشور  تصویب کنند و بر اجرای آن توسط مدیران دانشگاه‌ها نظارت جدی داشته باشند.


وزیر علوم با تاکید بر اختصاص حداقل 15 درصد از بودجه دانشگاه‌ها به  حوزه پژوهش  گفت: باید بیش از 5/2 درصد بودجه نیز به حوزه فناوری اطلاعات اختصاص یابد زیرا استفاده از فناوری‌های نو  هم در آموزش تاثیر مثبت دارد و هم یک ابزار خوب برای مدیریت بهتر است.


عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی اظهار داشت: هیات‌های امنای دانشگاه‌ها برای دانشگاه متبوع خود بر اساس توانمندی‌ها و مزیت‌های نسبی موجود یک ماموریت ویژه تعریف کرده و هر دانشگاه در یک زمینه خاص  به عنوان یک قطب علمی شناخته شود، مثلاً دانشگاهی در زمینه محیط زیست و دانشگاهی در زمینه مسائل آب و حقوق آب برتر شناخته شود.


وی گفت: باید توسعه دانشگاه‌ها و رشته‌های تحصیلی هدفمند باشد، رشته‌های مورد نیاز از جمله رشته‌های بین رشته‌ای ایجاد و رشته‌های قدیمی غیر ضروری حذف شوند.


وزیر علوم، ضمن تاکید بر تنوع بخشی به درآمدهای اختصاصی دانشگاه‌ها گفت: باید سهم درآمدهای اختصاصی مرتبط با قراردادهای پژوهش و فناوری و ایجاد شرکت‌های دانش بنیان افزایش یابد.
 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار