کد خبر:۳۷۸۷۸۴
مشاور عالی جامعة المصطفی العالمیه در دیدار با آیت الله نوری همدانی:

تاکنون بیش از ۳۰ هزار طلبه خارجی از جامعة المصطفی العالمیة فارغ التحصیل شدند

مشاور رئیس جامعه المصطفی گفت: جامعه المصطفی بیش از ۳۰ هزار فارغ التحصیل دارد که در ماه محرم و صفر ۶هزار نفر از آنان به فعالیت‌های تبلیغی پرداختند.

به گزارش گروه فرهنگی "خبرگزاری دانشجو"، حجت الاسلام علی علیزاده شنبه شب در دیدار جمعی از اساتید جامعه المصطفی با آیت الله نوری همدانی با اشاره به اقدامات و برنامه ریزی‌های صورت گرفته در جامعه المصطفی اظهار داشت: جامعه المصطفی در بیش از 90 کشورجهان نمایندگی دارد و هدف آیت الله اعرافی این است که تا 5 سال آینده 200 کشورجهان دارای شعبه جامعه المصطفی بشوند.

 

مشاور رئیس جامعه المصطفی افزود: جامعه المصطفی بیش از 30 هزار طلبه و دانش آموخته دارد که 15 هزار آن‌ها در داخل کشور و 15 هزار آن‌ها در خارج از کشور مشغول فعالیت و تحصیل علوم دینی هستند.

 

علیزاده با اشاره به تلاش‌های صورت گرفته جهت ارتقای جایگاه جامعه المصطفی بیان کرد: مجموعه اقدامات جامعه المصطفی   پس از پیروزی انقلاب اسلامی بسیار چشم گیر و نمونه است.

 

 

وی عنوان کرد: ما امروز آثارو برکات جامعه المصطفی را در جهان شاهد هستیم، اصالت اقدامات ما حوزوی است وبه همین جهت سعی می‌کنیم تا همواره از راهنمایی‌های مراجع و علما استفاده کنیم.

 

مشاور رئیس جامعه المصطفی با تاکید بر رصد اقدامات این مجموعه توسط مقام معظم رهبری تصریح کرد: رهبر معظم انقلاب در دیدار با اعضای جامعه المصطفی از این مجموعه به عنوان بعثت جهانی نام برد که این موضوع اهمیت کار جامعة المصطلی را می‌رساند.

 

علیزاده با اشاره به فعالیت‌های طلاب جامعه المصطفی در جهان خاطر نشان کرد: جامعه المصطفی بیش از 30 هزار فارغ التحصیل دارد که مبلغان ما در جهان هستند و در ماه محرم و صفر هم 6هزار نفر از مبلغان جامعه المصطفی در سراسر جهان به تبلیغ دین اسلام پرداختند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار