حجتالاسلام مهدي فاطمي، رئيس دفتر فرهنگ دانشگاه آزاد قوچان در گفتگو با خبرنگار «خبرگزاري دانشجو» در مشهد، گفت: برخورد امام علي (ع) در دوران حكومتشان با فرد خيانتكاري كه مسئول نظارت و بازرسي در اهواز بود، الگوي رفتاري براي مسئولاني است كه مدعي پيروي از آن حضرتاند.
وي با اشاره به اين واقعه تاريخي و تشريح چگونگي برخورد امام علي (ع) با چنين فرد خيانتكاري، تصريح كرد: امام علي (ع) پس از اطلاع از خيانت مسئول بازار اهواز نامهاي به والي اين شهر نوشتند و درخواست بركناري اين فرد خيانتكار و بيان دليل آن به مردم شدند.
رئيس دفتر فرهنگ دانشگاه آزاد قوچان تصریح كرد: امام علي (ع) در اين دستور خود تأكيد داشتند كه در امور غفلتورزي و سستي صورت نگيرد و والي اهواز دليل به زندان افتادن اين شخص را نيز براي كارمندان حكوتي خود بيان كند.
فاطمی با اشاره به دغدغه در حال حاضر مقام معظم رهبري مبني بر اهتمام برخورد با فساد، تصریح كرد: طبق فرمايشات رهبر انقلاب مگر وضعيت براي مسئولان سه قوه مشخص نیست و چرا اقدام قاطع و اساسي در اين زمينه صورت نميگيرد تا نتيجه بصورت ملموستر مشاهده شود.
وي با مقايسه خواستگاه اميرالمؤمنين علي (ع) و رهبري فرزانه انقلاب در مبارزه با فساد، گفت: بايد در انجام وظيفه حكومتي و كلام صراحت داشت و بدون فوت وقت اقدام عاجلي از سوي مسئولين براي مبارزه با فساد و درك عيني و ملموس عدالت توسط جامعه صورت بگيرد.
اين استاد حوزه و دانشگاه با تأكيد بر اين موضوع كه همه فرهيختگان و نخبگان جامعه بايد به روشنگري درباره خواسته به حق عامه مردم و رهبري نظام در زمينه مبارزه با فساد بپردازند، گفت: سؤال از مسئولان نظام، استان و شهر حق مسلم آحاد مردم است؛ زيرا حكومت وسيلهاي براي هدف مقدسي همچون عدالت است و پاسخ مناسب و شفاف مسئولان ذيربط نيز پلي براي اطمينان مردم به شمار ميآيد.
حجتالاسلام فاطمي تأكيد كرد: امكان وجود فساد در هر زمان و هر حكومتي است؛ اما نكته مهم و ضروري اين است كه از اشاعه و توسعه آن كه بر عهده مسئولين و حاكمان بوده بايد جلوگيري كرد.