به گزارش گروه اجتماعی «خبرگزاری دانشجو»، رییس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر تهران در ابتدای این جلسه گفت: چنانچه فرهنگ صحیح ترافیک آموزش داده شود، قانون به درستی اعمال شود و رفتارهای رانندگی اصلاح شود، بسیاری از مسائل و مشکلات ترافیکی حل و فصل میشود.
حجت الاسلام و المسلمین عبدالمقیم ناصحی با اشاره به این که یکی از معضلات اساسی تهران موتورسیکلت است که با قیمت ارزان و به صورت اقساطی قابل خریداری است، اظهار کرد: راکبان این وسیله مرتکب انواع و اقسام تخلفات میشوند و به این وسیله نه تنها جان خود، بلکه جان دیگران را نیز به خطر میاندازند.
وی با بیان این که در اخذ جرایم راهنمایی و رانندگی از متخلفان می بایست علاوه بر ضوابط حقوقی، قواعد شرعی نیز مورد توجه قرار گیرد، تصریح کرد: از دهها میلیارد تومان درآمد اخذ شده از محل این جرایم تنها 110 میلیارد تومان به شهرداری تهران اختصاص پیدا کرده که 37 میلیارد تومان آن نیز پرداخت نشده است.
در ادامه جلسه، مجتبی شاکری رییس کمیته فرهنگی این کمیسیون با تأکید بر این که برای اجرای قانون پذیرش آن از سوی مردم بسیار اهمیت دارد و به عبارتی مقبولیت اجتماعی پیشنیاز پذیرش هر قانونی است، گفت: استفاده از رسانه ملی و شبکههای تلویزیونی به منظور آموزش و فرهنگسازی ترافیک میتواند موثر باشد.
رییس کمیته هنری کمیسیون مذکور نیز با اشاره به این که موضوع حمل و نقل شهری بحث جدی شهر و شهروندان تهران است که هر روز طرفداران بیشتری پیدا میکند، اظهار کرد: ایستگاه های متروی تهران از ایستگاههای متروی اروپا نیز شیکتر است و هر روز اقشار و گروههای جدیدی به مسافران مترو اضافه میشوند.
دکتر عبدالحسین مختاباد با بیان این که ناوگان اتوبوسرانی تهران نیاز به نوسازی دارد و با مدیریت درست این ظرفیت را دارد که مسافران روز به روز بیشتر شود، تصریح کرد: مسئولان مملکت از جمله وزراء نیز مانند شهروندان عادی از مترو استفاده کنند تا مسائل و مشکلات مردم را از نزدیک درک نمایند.