کد خبر:۳۷۹۹۳۰
جمعه بازار فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»؛

از ممنوعیت آزادی عقیده تا بچه‌هایی که ساکن همین حوالی‌اند!

زنان بداخلاق و راهکار اسلامی!، «حوز‌ه‌های دانشگاهی» محملی برای پرورش دانشجوی طلبه، ادبیات سیاسی بنیان‌گذار انقلاب از «دیباچه» تا «وصیت‌نامه» در شبکه افق، لغو پر ماجرای یک کنسرت در بوشهر و .... از مهمترین خبرها در صفحه فرهنگی به شمار می‌آید.

گروه فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»؛ حوزه فرهنگ در یک هفته گذشته با خبرهای متنوعی همراه بود، «عمار» رقیب جدی همه جشنواره‌ها خواهد شد، فروش «چند متر مکعب عشق» به قیمت 99 میلیون تومان، بچه‌هایی که ساکن همین حوالی نزدیکند، آزادی عقیده ممنوع!، زنان بداخلاق و راهکار اسلامی!، «حوز‌ه‌های دانشگاهی» محملی برای پرورش دانشجوی طلبه، ادبیات سیاسی بنیان‌گذار انقلاب از «دیباچه» تا «وصیت‌نامه» در شبکه افق، لغو پر ماجرای یک کنسرت در بوشهر و .... از مهمترین خبرها در صفحه فرهنگی به شمار می‌آید.

 

«عمار» رقیب جدی همه جشنواره‌ها خواهد شد

 

علی براتی در گفتگو با خبرنگار فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»، که با انیمیشن مورچه و سلیمان در جشنواره عمار حضور دارد،‌ درخصوص کار خود گفت: مورچه و سلیمان قسمتی از مجموعه انیمیشنی است که به سفارش سازمان صدا و سیما در حال ساخت است ، و در واقع مورچه و سلیمان یک قسمت از 16 قسمت مجموعه است.

 

وی تصریح کرد: در این داستان مورچه و اتفاقاتی که برای رساندن روزی خدا به سایر بندگان و مخلوقاتش می‌افتد، نمایش داده می‌شود.

 

این نویسنده و کارگردان با اشاره به اینکه هر قسمت این مجموعه متفاوت از قسمت دیگر است اظهار داشت: مدت زمان این انیمیشن متناسب با موضوع متفاوت خواهد بود، اما مدت زمان مورچه و سلیمان هفت دقیقه است.

 

وی در خصوص منابع به کار گرفته شده در این مجموعه اظهار داشت:  این مجموعه برداشتی از قصص الانبیا و با استفاده از آیات قرآن کریم همچنین تحت نظر کارشناسی خانم خیراندیش در حال ساخت است.

 

براتی در خصوص گروه سازنده این مجموعه انیمیشنی گفت: گروه رسانه ای فاطر از استان فارس، متشکل از 15 در حال ساخت این مجموعه هستند. عده ای از دوستان در حوزه محتوا، تولیدات فنی و سایر قسمت ها با هم همکاری می‌کنند.

 

این نویسنده و کارگردان با بیان اینکه امسال برای نخستین بار در جشنواره عمار شرکت کرده‌ام، بیان داشت: در جشنواره‌های مختلفی را در کشور شرکت کرده‌ام،‌ ولی امسال اولین حضور را در جشنواره عمار دارم.

 

فروش «چند متر مکعب عشق» به قیمت 99 میلیون تومان

 

به گزارش خبرنگار حوزه سینما «خبرگزاری دانشجو»؛ فیلم سینمایی «سیزده» ساخته هومن سیدی که از چهارشنبه 10 دی ماه اکران شده است، به فروش 20 میلیون تومانی رسید؛ همچنین فیلم «چند متر مکعب عشق» به کارگردانی جمشید محمودی به فروش 99 میلیون تومانی دست یافت.

 

عدد «سیزده» هومن سیدی 20 میلیون تومان می‌ارزد!

 

فیلم«سیزده» ساخته هومن سیدی که از چهارشنبه 10 دی ماه اکران شده است، به فروش 20 میلیون تومانی رسید.

 

امیرجعفری، ویشکا آسایش، آزاده صمدی، ریما رامین فر، مهران احمدی، امیر جدیدی و .... از جمله بازیگرانی هستند که در این فیلم به ایفای نقش پرداخته اند.

«سیزده» درباره ماني پسري نوجوان است که پدر و مادرش مدام با هم درگيري دارند. مادر بماني خانه را ترک مي کند و او سرگردان مي شود. بماني که از تهديدهاي همکلاسي اش مي ترسد در راه مدرسه توسط يک باند خلافکار خرده پا حمايت و با آنها همراه مي شود اما پسري در گروه هست که حضور بماني را تحمل نمي کند

 

فروش «چند متر مکعب عشق» به قیمت 99 میلیون تومان!

 

فیلم «چند متر مکعب عشق» به کارگردانی جمشید محمودی به فروش 99 میلیون تومانی دست یافت.

 

ساعد سهیلی، حسیبا ابراهیمی، نادر فلاح، علیرضا استادی، مسعود میر طاهری، افشین سلیمان‌پور، امیر غفور صدخسروی، کاظم علیزاده بازیگران این فیلم به شمار می رود.

 

«چند متر مکعب عشق» روایت عبدالسلام، یک مهاجر افغان است که به همراه دخترش مرونا در یک کارگاه مشغول به کار و زندگی است. عشقی در راه است، عشق صابر به مرونا، عشقی که فرجامش را هیچ‌کس نمی‌داند، نه صابر، نه مرونا و نه حتی عبدالسلام....

 

بچه‌هایی که ساکن همین حوالی نزدیکند

 

گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو - محبوبه بابارحیم؛ پنجمین جشنواره مردمی فیلم عمار از دهم دی ماه در سینما فلسطین و همزمان در سراسر کشور به مدت ۹ روز یعنی تا ۱۹ دی ماه، آغاز به کار کرد.


اکران این جشنواره حاشیه‌هایی از نوع خود داشت. مهمانان این افتتاحیه نیز بسیار متفاوت‌تر از سایر جشنواره‌های سینمایی بود.


حال این جشنواره که با مردمی بودنش شناخته می‌شود و هر روزاسمش بر سر زبان‌ها بیشتر می‌شود، در میانه برگزاری و اکران فیلم‌های خود قرار دارد.


دراین هوای سرد زمستانی افتابی شاید چندان خالی از لطف نباشد که پا به سینما فلسطین گذاشت در بین همه آنان که به سینما فلسطین آمده بودند، حضور برخی‌ها جالب‌تر به نظر می‌رسید. شاید به چهرهٔ بسیاری از انان هنوز گرد روزگار و پیری ننشسته بود اما حرارت و انرژی و مهم‌تر از ان پیدا کردن مجالی برای «بودن»، تب داغی را در شب زمستانی نه چندان سرد ایجاد کرده بود.


مثل همه جشنواره‌ها سانس‌های نمایش و اکران فیلم‌ها مشخص است. در میان انبوهی از فیلم‌ها شاید نام برخی روایت‌ها آشنا‌تر باشد. روایت‌هایی که از روز‌ها و روزگار مردمان این خاک حتی در دور‌ترین نقطه زمین سخن می‌گوید.


اگرچه جلسات نقد مستند‌ها و کار گاه‌های آموزشی که صبح‌ها برگزار می‌شود جای خود را دارد اما بسیاری از اینان که امده‌اند، تنها برای تماشای یک مستند نبوده. آمده‌اند تا ببینند چطور می‌توان یک حرف خوب را درست زد. و یا چگونه به زیبایی، بر روی لبهٔ تیز قدم بردارند بدون اینکه به اصطلاح دستشان خطی خورد و....


اینکه می‌گویند در عمار خیلی هاهستند، واقعیت دارد. دیدن مردان وزنانی که با عصا به سالن سینما می‌آیند و چه بسا در نشست‌ها شرکت می‌کنند، یکی از تصاویر جالبی است که قابل تامل نیز هست.
عمار به همه گروه‌ها و قشرهای جامعه با هر ذوق و سلیقه‌ای فرصت آمدن و دیده شدن داده. در حد بضاعت خود و جشنواره صبح‌ها کارگاه‌های مستند سازی برگزار می‌کند و با اینکه فصل امتحانات دانشجویی است، استقبال جوانان خوب است.

 

آزادی عقیده ممنوع!

 

گروه دانشگاه «خبرگزاری دانشجو»، به نقل از نشریه صبح قریب، دانشگاه اراک: انقلاب اسلامی در فضایی تولد یافت که کمونیسم عقب نشینی‌های گام به گام از مواضع خود را تجربه کرد_سیاستهای گورباچف شاید اخرین عقب نشینی بود که تا حدودی نقش دولت را به دست بازار می‌سپرد_در پی آن شوروی فروپاشی را تجربه کرد_فوکویاما از پایان تاریخ سخن گفت تا لیبرالیسم همیشه نوید بخش زندگی مطلوب جهان فرا روی بشر باشد.

 

این چنین بود که انقلاب اسلامی با هدف گرانقدر اداره جهان بر مبنای دینی قدم به میدان گذاشت و حضرت امام خمینی نیز از صدور جهانیش سخن راند در حالیکه کمونیست‌ها از اساس منکر خدا شده بودند و کاپیتالیست‌ها هم خدا را بازنشسته خوانده بودند. پس از آن کم کم به همت رسانه‌های مجازی و مکتوب و غیره، خون در رگ‌های حیات هر عقیده‌ای (حتی کمونیست‌های فاسد و مفسد) می‌دود و جسم «ازادی بیان» جان می‌گیرد و ندا سر می‌دهد که آزادم هرچه می‌خواهم بگویم ولو به ضد اسلام باشد_ازادم هر چه می‌خواهم بنویسم ولو به ضد منافع مملکت باشد.

 

آن‌گاه به خود می‌‌اید و می‌بیند شده است دایهٔ اسلام پذیری با تفسیر مارکسیست و قرائت لیبرالی! آری دیگر او درگیر چالش‌ها شده است و اینجاست که فرهنگ اسلامی پای به این میدان بلبشو می‌گذارد و آن را ملزم به رعایت اخلاق و احترام به ارزشهای دینی دعوت می‌کند و گوشزد می‌سازد که دانشگاه مرکز تهذیب و تعلیم و بومی سازی علوم بر اساس فرهنگ اسلامیست نه اینکه جنابانی بیایند و بجای بسط تخصص در خدمت کشور_خود متخصص شوند! وبر کرسی نقد بنشینند و با جسارت تام و البته بهره گیری از انحراف اذهان با تردستی و مغالطه‌های فلسفی که به مثابه چشم بندی علمیست به تاراج ببرند ارزشهای دینی و اسلامی را.

 

فرهنگ اسلامی آمد تا بگوید دنباله «کاغذ باد شدن» بی‌پروازیست چرا که نخ آن به دست غربی هاییست که از ما یا سکوتی مرداب گونه می‌خواهند یا تلاطمی گرداب وار، و مابقی آن نیز در پی هوای شیفتگی بدون عقبه فکری _شیفتگی محض به لوکسیات و زندگی اشرافی و بستنی مک دونالد. شیفتگی محض آقازاده‌هایی که شده‌اند جنبش منورالفکری که تا امروز فاقد بدنه اجتماعی بوده و اساس شکل گیری‌اش فریب خوردگی و خام اندیشی بوده و حالا توفیق اجباری نصیب این جریان فکری شده که به مثابه دکان داران و فریبکاران علم و دین _بجای ازادی به دام هتاکی و مسئولیت گریزی اسیر شوند و اندیشه‌های غرب را تحت سیطره دیدگاه منصوب به لیبرالیسم بسط دهند و گویی از خاطر مبارک برده‌اند ریشه دار سازی عقاید مکتب خودیشان در اذهان عمومی بیش از انارشی و هرج و مرج، استدلالات منطقی می‌طلبد.

 

زنان بداخلاق و راهکار اسلامی!

 

گروه فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»،‌زهرا امیری- آخه حاج خانومش را هنوز کامل نگفته بود که پیرزن نشست روی پله و گفت: « میگی غر میزنه پول میخواد. از وضع خونه و زندگیش میناله لباس جدید میخواد تو هم نداری قبول..سرش داد نزن که یه کارگر روزمزد از کجا بیاره. بشین باهاش حرف بزن. دخل و خرجت و لیست بگیر بده بهش بذار باورت کنه. منم اوایل زندگیم همین بودم. 

 

خیلی طول کشید تا بفهمم فلانی اگر چیزی داره برای خودش داره و من که نباید به دست اون نگاه کنم. ببین پسرم! رسول خدا صلی الله میفرماین: «هرمردی بد خلقی زنش رو به امید پاداش تحمل کنه خدا بهش اجر و پاداش شاکرین رو میده.»*  با داد و دعوا که چیزی درست نمیشه که هیچ ، بی اعتمادی و اعصاب خوردی و هم به وجود میاره. به چشم این بچه هات نگاه کن چه جوری از داد و هوار کشیدنت ترسیدن. پس فردا روز که عروس و دامادشون کردی نگاه دست خودت میکنن.. لعن و نفرینت میکن برای تربیت کردنشون ها...

 

ادبیات سیاسی بنیان‌گذار انقلاب از «دیباچه» تا «وصیت‌نامه» در شبکه افق

 

به گزارش خبرنگار سینما و تلویزیون «خبرگزاری دانشجو»، چندی است که مجموعه «عصر خمینی» از شبکه افق سیما و به سبک گفت وگو با شخصیت های سیاسی، اجتماعی، ادبا، هنرمندان و ... پخش می شود و محور صحبت در مورد شخصیت امام خمینی(ره) صحیفه نور است.

 

در قسمت های گذشته مهمانان ویژه ای از میان شخصیت های برجسته انقلابی، دست اندرکاران و مدیران نظام اسلامی از ابتدا تا امروز، سخنرانان و شاعران مشهور انقلاب در این برنامه و به صحبت در باب اندیشه های نورانی و متعالی پیر جماران پرداخته اند.

 

در جدیدترین قسمت از «عصر خمینی» مروری بر ادبیات سیاسی امام(ره) با اشاره به دیباچه نوشته مقام معظم رهبری تا انتها که وصیت نامه است صورت می گیرد.

 

برگزاری ششمین جلسه شورای مرکزی کنگره شهدای دانشجو با حضور سردار علی فضلی

 

امیر وجدانی‌نیا در گفتگو با خبرنگار دانشگاه «خبرگزاری دانشجو»، از برگزاری ششمین جلسه شورای مرکزی کنگره شهدای دانشجو با حضور سردار علی فضلی در یادمان شهدای هویزه خبر داد.

 

وی افزود: کنگره شهدای دانشجو دارای شورای مرکزی به ریاست وزیر علوم و دبیری بسیج دانشجویی بوده که 5 جلسه از این شورا در راستای هماهنگی کلیه اجلاس کنگره ملی برگزار شده است.

 

مسئول فرهنگی بسیج دانشجویی کشور تصریح کرد: ششمین جلسه شورای مرکزی کنگره شهدای دانشجو همزمان با سالگرد شهید علم‌الهدی برگزار می‌شود.

 

وجدانی‌نیا ابراز داشت: نمایندگان دستگاه‌های آموزش عالی کشور از میهمانان این جلسه هستند.

 

لغو پر ماجرای یک کنسرت در بوشهر

 

به گزارش گروه فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»، پس از ادای نماز جمعه بود که یکی از نمازگزاران از جای خود بلند شد و خطاب به مردم حاضر در مصلی نماز جمعه با یادآوری فجایع کنسرت‌های روز بوشهر در سال گذشته، نسبت به برگزاری کنسرت در بوشهر اعتراض کرد.


وی در بخشی از صحبت‌های خود با قرائت بخشی‌هایی از سخنان امام خمینی (ره) و امام خامنه‌ای از ناسازگاری ترویج موسیقی و برگزاری کنسرت با اهداف عالیه نظام اسلامی گفت.


گفتنی است مردم حاضر در مصلی نماز جمعه با تکبیرهای پرشور خود نسبت به صحبتهای این نمازگزار پشتیبانی خود را اعلام کرد.


و اما عصر جمعه جمعی از مردم متدین شهر بوشهر در جهت جلوگیری و اعتراض به برگزاری کنسرت‌های موسیقی در بوشهر، جلوی سینما شهید آوینی، محل برگزاری کنسرت گروه لیان تجمع کردند.


علی رغم مخالفت جمع کثیری از مردم متدین و حزب اللهی استان بوشهر، کنسرت گروه لیان در سالن شهید آوینی برگزار شد. این گروه، ماه صفر سال گذشته در اروپا به اجرای برنامه پرداخته بود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار