آخرین اخبار:
کد خبر:۳۸۰۰۳۰
«ادوارد اسنودن» فاش کرد

آمریکا عامل حمله ویروس «استاکس نت» علیه برنامه هسته‌ای ایران بود

«ادوارد اسنودن» کارمند سابق آژانس امنیت ملی آمریکا و افشاگر معروف اطلاعات محرمانه دولت این کشور ، تایید کرد آمریکا عامل ارسال «ویروس استاکس نت» برای ضربه زدن به برنامه هسته‌ای ایران بوده است.

به گزارش گروه بین الملل «خبرگزاری دانشجو» ؛ و به نقل از سایت کنگره آمریکا «هیل» ؛ «ادوارد اسنودن» کارمند سابق آژانس امنیت ملی آمریکا و افشاگر معروف اطلاعات محرمانه دولت این کشور ، تایید کرد آمریکا عامل ارسال ویروس استاکس نت برای ضربه زدن به برنامه هسته ای ایران بوده است.

 

بر اساس این گزارش «ادوارد اسنودن» پیمانکار سابق آژانس امنیت ملی آمریکا گفت که آمریکا در جنگ سایبری باید مواضع تدافعی بگیرد نه تهاجمی.   

 

«اسنودن» که بسیاری از طرحهای امنیتی آمریکا در زمینه شنود و جاسوسی از شهروندان و رهبران سایر کشورها را افشا کرده است همچنین گفت که روند افزایش حملات سایبری به وسیله دولت‌ها از آمریکا شروع شد. 

 

«ادوارد اسنودن» با اشاره به اینکه آمریکا مسئول حمله سایبری علیه برنامه هسته‌ای ایران است و این کشور در پشت حمله ویروس «استاکس نت» بود گفت: بسیار مهم است که بگوییم روند شکل گیری حملات سایبری علیه دولتها درست از زمانی شروع شد که آمریکا ویروس استاکس نت را علیه ایران به کار گرفت. 

 

براساس این گزارش، حمله سایبری با «ویروس استاکس نت» یکی از مهمترین حملات سایبری در تاریخ جنگ سایبری بود که البته موفق نشد آسیب چندانی به برنامه هسته‌ای ایران وارد کند. پیش از این نیز گفته شده بود که واشنگتن در دوره ریاست جمهوری جورج بوش با همکاری اسرائیل چنین ویروسی را طراحی کرده بود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
محمد کارگر
Iran (Islamic Republic of)
۱۹ دی ۱۳۹۳ - ۰۰:۰۸
شما گفتید به نقل از سایت کنگره آمریکا «هیل»
من چنین سایتی پیدا نکردم؟؟
0
0
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۹ دی ۱۳۹۳ - ۰۲:۰۹
کار این بچه هم شده پخش کردن اخبار سوخته و غالب کردن در میان حقایق
0
0
سرباز رهبری
Iran (Islamic Republic of)
۱۹ دی ۱۳۹۳ - ۱۱:۳۲
مرگ بر آمریکا
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار