کد خبر:۳۸۰۴۲۲

تالیف کتاب آموزش کاربردی زبان برنامه نویسی # c توسط عضو هیأت علمی دانشگاه گیلان

کتاب آموزش کاربردی زبان برنامه نویسی # c توسط عضو هیأت علمی دانشگاه گیلان تالیف شد.

به گزارش خبرنگار«خبرگزاری دانشجو» از رشت، کتاب آموزش کاربردی زبان برنامه نویسی # c توسط اسدالله شاه بهرامی، عضو هیأت علمی گروه مهندسی کامپیوتر دانشگاه گیلان تالیف شد.


این کتاب دارای چهار بخش و مشتمل بر 19 فصل و یک پیوست است که در پایان هر فصل تمریناتی در نظر گرفته شده است که خواننده می‌تواند براساس آموخته‌های خود در طول فصل، به این تمرینات پاسخ دهد.


لازم به ذکر است، اساتید می‌توانند این کتاب را در درس «برنامه‌نویسی پیشرفته» مقاطع کاردانی و کارشناسی کامپیوتر تدریس کنند. با این وجود محتوای کتاب به شکلی آماده شده است که برای تدریس دروس «برنامه‌نویسی سیستم‌های تجاری»، «طراحی سیستم‌های شئ‌گرا» و «مباحث ویژه» مقاطع کاردانی و کارشناسی کامپیوتر و رشته‌های مرتبط مفید باشد.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار