به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» قضای زاده در مراسم انعقاد تفاهم نامه همکاری بین دانشگاه علم و صنعت و پژوهشگاه نیرو که امروز در ساختمان ریاست این دانشگاه برگزار شد گفت: امیدواریم با نگاه مثبت دانشگاه علم و صنعت اقدامات مفیدی برای پیشرفت علمی انجام شود. این تفاهمنامه دارای دو وجه ارتباط آموزشی و پژوهش و فناوری است.
وی افزود: در قسمت پژوهش و فناوری مجموعه بررسی ها نشان داده است که سازمان آموزش کشور خود را در این راه در راه درستی می داند و رویه درستی را در پیش گرفته اما ما در بحث پژوهش و فناوری همه المان های مورد نظر را داریم امکانات، صنعت و دانشجو مستعد وجود دارد اما باز هم آن طور که در بحث آموزش موفق هستیم در پژوهش موفقیت چشمگیری نداریم.
رئیس پژوهشگاه نیرو به تشریح اهداف این تفاهم نامه پرداخت و گفت: با انعقاد این تفاهمنامه در داخل دانشگاه می توانیم اساتید که مستعد آموزش و فناوری هستند شناسای و حمایت کنیم. اساتید می توانند در یک بازده ده و یا حداقل پنج ساله در حوزه تخصصی خودشان برنامه ریزی کنند تا بتوانند کشور را دارای یک سرمایه پژوهشی کنند.
وی در ادامه بیان داشت: هم دانشگاه علم و صنعت و هم پژوهشگاه نیرو هر دو به هیئت های علمی قول می دهیم که اگر برنامه ریزی های تخصصی علمی داشتیم و در این راه فعالیت خوبی داشته باشیم دانشگاه و صنعت هر دو قول حمایتی به شما می دهند.
قاضی زاده در ادامه از فعالیت های آموزشی و پژوهشی دانشگاه علم و صنعت تقدیر کرد و گفت: به نظر می آید این دانشگاه تنها پازل باقی مانده موضوع پژوهشی و حمایت از پژوهش اساتید باشد. برای دستیابی به یک فناوری با یک گل در گلستان کاشتن این امر مهم محقق نمی شود اما ما با انعقاد این تفاهمنامه می خواهیم فناوری را در دانشگاه ها حمایت کنیم.
وی در در پایان خاطرنشان کرد: ما در هر حوزه به دنبال تدوین اسناد راهبردی هستیم و تلاش می کنیم به کشور بتواند به سرمایه های علمی دست یابد در ساختار پژوهشگاه نیرو به عنوان یک سازمان حامی پژوهش در کنار دانشگاه علم و صنعت به عنوان یک مرکز علمی و آموزشی معتبر می توانیم نتایج خوبی از این تفاهم نامه به دست آوریم.