آخرین اخبار:
کد خبر:۳۸۳۱۳۶
رئیس سابق دانشگاه علمی- کاربردی خراسان رضوی:

58 هزار دانشجو در دانشگاه علمی- کاربردی خراسان رضوی تحصیل می‌کنند

رئیس سابق دانشگاه علمی- کاربردی خراسان رضوی با اشاره به این‌که دانشگاه علمی- کاربردی خراسان رضوی دارای 58 هزار دانشجو می‌باشد، گفت: خراسان رضوی با دارا بودن این تعداد دانشجو و دارا بودن 65 مرکز دانشگاهی در سراسر استان پس از تهران بزرگ‌ترین دانشگاه علمی- کاربردی کشور است.

به گزارش خبرنگار«خبرگزاری دانشجو» از مشهد، محمود رضایی‌رکن آبادی امروز در مراسم توریع و معارفه رئیس دانشگاه علمی- کاربردی خراسان رضوی که در سالن اجتماعات این دانشگاه برگزار شد، توجه به کیفیت را یکی از اصول مورد توجه دانشگاه‌های علمی- کاربردی دانست و گفت: متاسفانه یکی از ایراداتی که سایر دانشگاه‌ها و به خصوص دانشگاه علوم پزشکی به ما وارد می‌کند این است که می‌گویند شما به کیفیت توجه ندارید و مدام اقدام به پذیریش دانشجو می‌کنید.

 

وی با اشاره به این‌که دانشگاه علمی- کاربردی خراسان رضوی دارای 58 هزار دانشجو می‌باشد، تصریح کرد: خراسان رضوی با دارا بودن این تعداد دانشجو و دارا بودن 65 مرکز دانشگاهی در سراسر استان پس از تهران بزرگ‌ترین دانشگاه علمی- کاربردی کشور می‌باشد.

 

رئیس سابق دانشگاه علمی- کاربردی خراسان رضوی با تاکید بر این‌که دانشگاه علمی- کاربردی خراسان رضوی توانسته دوره کارشناسی ارشد را وارد مقاطع تحصیلی خود کند، خاطرنشان کرد: توجه به تحصیلات تکمیلی یکی از گزینه‌های توجه به کیفیت است به همین دلیل تلاش کردیم که در این دانشگاه به مقاطع بالای تحصیلی نیز بپردازیم.

 

رضایی‌رکن آبادی ادامه داد: این دانشگاه می‌تواند محیطی را فراهم آورد تا دانش آموختگان هنرستان علاوه بر گذراندن مقاطع کاردانی و کارشناسی به دوره‌های تحصیلات تکمیلی نیز راه یابند.

 

وی ضمن بیان این‌که پایان‌نامه‌های کارشناسی ارشد زمینه مناسبی را جهت ارتباط موثر دانشگاه با صنعت فراهم خواهد کرد، گفت: ارتباط صنعت با دانشگاه یکی از حلقه‌های مفقوده در کشور ماست که چند سالی است مورد توجه قرار گرفته که امید است بتوانیم در آینده نه چندان دور شاهد شکل‌گیری چنین حلقه‌ای باشیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار