آخرین اخبار:
کد خبر:۳۸۳۴۱۶
با مصرف هفته‌اي 100 ميليون ليتر

«تهران» ركورددار مصرف «بنزين» در دنياست

رییس کمیته محیط زیست شورای اسلامی شهر تهران با استناد به گزارش‌های هفتگی شركت ملي پخش فرآورده‌هاي نفتي، از روند صعودی آمار مصرف بنزین در تهران خبر داد و با ابراز نگرانی نسبت به روند رو به رشد این آمار گفت: هفته گذشته مصرف بنزين در این کلان شهر به مرز 100 ميليون ليتر نزديك شد و شهروندان تهراني با مصرف 99 ميليون ليتر بنزين در هفته، ركورد جديدي را از خود بر جاي گذاشتند.
«تهران» ركورددار مصرف «بنزين» در دنياست

به گزارش گروه اجتماعی «خبرگزاری دانشجو»، مهندس محمد حقّانی گفت: مصرف روزانه بنزين در تهران به 14 ميليون و 800 هزار ليتر رسيده که با احتساب جمعيت حدود 9 ميليون نفري این کلان‌شهر،‌ هر تهراني به طور متوسط روزانه يك و 62 صدم ليتر بنزين مصرف مي‌كند.

 

وي با اشاره به اين كه مصرف بنزين كشور در هفته گذشته 462 ميليون ليتر و روزانه به طور متوسط 66 ميليون ليتر بود، اظهار كرد: با احتساب جمعيت حدود 80 ميليون نفري كشورمان، هر ايراني به طور متوسط روزانه 82 صدم ليتر بنزين مصرف مي‌نماید.

 

مهندس حقّانی با بيان اين كه سرانه مصرف بنزين در تهران بالغ بر دو برابر سرانه مصرف بنزین در كشور است، تصريح كرد: تنها 11 درصد كل جمعيت كشور در تهران زندگي مي‌كنند، در صورتی که 22 درصد بنزين كل كشور در اين كلان‌شهر مصرف مي‌شود.

 

وي با اشاره به اين كه تهران با مصرف 99 ميليون ليتر بنزين در هفته از نظر سرانه مصرف بنزين ركورددار شهرها و كلان‌شهرهاي دنياست، اضافه كرد: هر تهراني در هر ماه به طور متوسط 49 ليتر و به عبارتي معادل يك گالن 50 ليتري بنزين مصرف مي‌كند. مهندس حقّانی با بیان این که تا زمانی که ناوگان حمل و نقل شهری چه از نظر کیفی و چه از نظر کمّی از جذابیت لازم به منظور جایگزینی وسایل نقلیه عمومی به جای وسیله نقلیه شخصی برخوردار نشود، این روند صعودی همچنان ادامه خواهد داشت، تصریح کرد: اگر تنها بخشی از اعتباراتی که صرف یارانه بنزین مصرفی خودروهای شخصی می‌شود، جهت توسعه کیفی و کمّی ناوگان حمل و نقل عمومی هزینه شود، شاهد کاهش ترافیک، کاهش تصادفات، کاهش مصرف بنزین و کاهش آلودگی هوا خواهیم بود.

 

رییس کمیته محیط زیست شورای اسلامی شهر تهران در پايان با تأكيد بر اين كه اين آمار و ارقام نشان دهنده این است که تهران براي تبديل شدن از «شهر خودرو محور» به «شهر انسان محور»، راه درازي را در پيش دارد، خاطرنشان كرد: راهكار اول و آخر كاهش مصرف روزافزون بنزين در كلان‌شهرها به ويژه در پايتخت كشورمان، توسعه حمل و نقل عمومي با محوريت حمل و نقل ريلي است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
رفیق
Iran (Islamic Republic of)
۰۳ بهمن ۱۳۹۳ - ۲۲:۴۵
خوب این دلیلش معلومه ... چون بیشتر خودروهاو موتورهای این شهر و خیلی از کلان شهرای ایران بنزینی هستند و بدتر از اون اینکه بیشتر این خودروها ابتدایی ترین استاندارد آلایندگی را ندارند... در صورتی که در بیشتر شهرهای برزگ دنیا برای رفت و آمدهای شهری از وسایل برقی و هیبریدی با موتورهای بنزینی توربو شارژ که مصرف و آلایندگی بسیار پایینی دارند استفاده می شود
1
0
اروجعلی ازخدا بیخبر
United States of America
۰۳ بهمن ۱۳۹۳ - ۲۲:۵۴
اگه دولت وسائل حمل و نقل عمومی را به مقدار کافی تامین می کرد دیگر نیازی نبود که هر ننه قمری یک ماشین قسطی بخره و الکی تو شهر پرسه بزنه و حتی مزاحم ناموس مردم هم بشوند
1
0
پربازدیدترین آخرین اخبار