به گزارش گروه اجتماعی «خبرگزاری دانشجو»«، دكتر محمد آقاجاني اعلام كرد: اين برنامه به منظور ارتقاي كيفيت خدمات سلامت در مناطق كمتر توسعه يافته كشور، با هدف افزايش دسترسي مردم به خدمات و مراقبتهاي سلامت در سطح دوم و سوم و جذب و ماندگاري پزشكان در اين مناطق تدوين شده و با اجراي آن از طريق پرداختهاي تشويقي در مناطق كمتر توسعه يافته، زمينه تمام وقتي پزشكان و در نهايت كاهش پرداخت از جيب مردم، فراهم ميشود.
معاون درمان وزارت بهداشت ادامه داد: ساماندهي مناسب نظام ارجاع در سطح تخصصي و فوق تخصصي مناطق كمتر توسعه يافته، حدف پرداختهاي غير رسمي در اين مناطق، اجراي صحيح نظام سطحبندي در بخش نيروي انساني و خدمات سرپايي و بستري از دستاوردهاي اجراي اين برنامه در هفت ماه گذشته است.
دكتر آقاجاني افزود: تمامي پزشكان متخصص، فلوشيپ يا فوق تخصص و پزشكان عمومي شاغل در بيمارستانها و اورژانسهاي پيش بيمارستاني كه به صورت تمام وقت جغرافيايي (اعم از تمام وقت هيات علمي و تمام وقت درماني)، در مناطق كمتر توسعه يافته كشور مشغول به خدمت ميباشند، مشمول اين طرح ميشوند.
دبير ستاد كشوري طرح تحول نظام سلامت اعلام كرد: در هفت ماه اجراي برنامه 43 هزار و 350 پزشك عمومي، متخصص و فوق تخصص در 293 شهر محروم در مشمول برنامه قرار گرفتهاند كه انتظار ميرود، اين تعداد تا پايان سال به 5000 پزشك متخصص برسد.