کد خبر:۳۸۳۸۸۱

اردوی جهادی ویژه مسئولان گروه‌های جهادی دانشگاه‌های خوزستان در شعیبیه برگزار می‌شود

۵۰ نفر از مسئولان گروه‌های جهادی دانشگاه‌های استان خوزستان جهت برگزاری اردوی جهادی هشت روزه عازم شعیبیه شوشتر شدند.
اردوی جهادی ویژه مسئولان گروه‌های جهادی دانشگاه‌های خوزستان در شعیبیه برگزار می‌شود

به گزارش «خبرگزاری دانشجو» به نقل از موج چهارم، معین سلیمانی نژاد، مسئول ستاد حرکت‌های جهادی بسیج دانشجویی خوزستان اظهار کرد: ۵۰ نفر از مسئولان گروه‌های جهادی دانشگاه‌های استان خوزستان جهت برگزاری اردوی جهادی هشت روزه عازم شعیبیه شوشتر شدند.

 

وی افزود: این اردوی جهادی که ویژه مسئولان گروه های جهادی دانشگاه های استان می باشد، با هدف افزایش سطح کیفی اردوها و آسیب شناسی موانع موجود در راه برگزاری این اردوها برگزار می شود.



سلیمانی گفت: در این اردو که از ۴ تا ۱۲ بهمن ماه در پنج روستا از توابع بخش شعیبیه شوشتر برگزار می شود، ۵۰ مسئول گروه جهادی دانشجویی حضور دارند.



مسئول ستاد حرکت‌های جهادی بسیج دانشجویی خوزستان در تشریح اقدامات صورت گرفته در این اردو عنوان کرد: ساخت یک باب مدرسه ۳ کلاسه در روستای فارسیه یک، برگزاری بزرگداشت شهدای روستایی، برگزاری نشست با شیوخ منطقه، برپایی کلاس های معرفتی و تربیتی ویژه کودکان و نوجوانان، برگزاری جام فوتبال روستایی و … از جمله اقدامات صورت گرفته در این اردوی جهادی می باشد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار