کد خبر:۳۸۴۶۴۲
جانشین بسیج دانشجویی لرستان:

انقلاب اسلامی معادلات دنیا را تغییر داد

جانشین بسیج دانشجویی لرستان گفت: انقلاب اسلامی منشا تحولات در جهان بوده و معادلات دنیا را تغییر داد. 

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از خرم آباد، مسعود ناصری، جانشین بسیج دانشجویی لرستان امروز در جلسه ستاد برنامه های بزرگداشت ایام مبارک دهه فجر که در محل این سازمان برگزار شد، گفت: انقلاب اسلامی منشا تحولات در جهان است و توانسته است که معادلات دنیا را تغییر بدهد.

 

وی افزود: بیداری اسلامی که اکنون شاهد آن هستیم و بواسطه آن حاکمان و مستبدان عالم یکی پس از دیگری از تخت استبدادشان به پایین کشیده می‌شوند، ناشی از انقلاب اسلامی است.

 

جانشین بسیج دانشجویی لرستان تصریح کرد: انقلاب اسلامی علاوه بر اینکه در مقاطع و مسائل مختلف به ما کمک کرد، بسیاری از کشورهای دنیا امروز انقلاب اسلامی را الگوی خود قرار داده اند؛ از این رو ضرورت دارد که ایام پیروزی انقلاب را هرچه بهتر در سطح جامعه و دانشگاه ها تکریم بداریم.

 

ناصری تجمع بزرگ دانشجویان دانشگاه های خرم آباد همزمان با یوم الله 22 بهمن ، دیدار با خانواده معظم شهدای انقلاب در لرستان، برگزاری تریبون آزاد با موضوع استکبار ستیزی، برگزاری کرسی های آزاداندیشی و نشست سیاسی در برخی دانشگاه های استان، تهیه و امضای طومار توسط دانشجویان در محکومیت توهین نشریه فرانسوی شارلی ابدو به ساخت مقدس پیامبر اسلام(ص) و برگزاری مسابقه وبلاگ نویسی با موضوع انقلاب اسلامی را از برنامه‌های این سازمان در ایام مبارک دهه فجر در دانشگاه های استان عنوان کرد.

 

وی در پایان بر ضرورت حضور پررنگ دانشجویان بسیجی و سایر آحاد مردم در راهپیمایی با شکوه یوم الله 22 بهمن تاکید کرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار