هیچ محدودیتی برای تامین هزینه‌های پروژه‌های تحقیقاتی در زمینه علوم انسانی نداریم
آخرین اخبار:
کد خبر:۳۸۴۹۳۴
رئیس صندوق حمایت از پژوهشگران و نخبگان:

هیچ محدودیتی برای تامین هزینه‌های پروژه‌های تحقیقاتی در زمینه علوم انسانی نداریم

رئیس صندوق حمایت از پژوهشگران و نخبگان تاکید کرد: هیچ محدودیتی برای تامین هزینه‌های پروژه‌های تحقیقاتی علوم انسانی نداریم و بستر برای حمایت از پژوهش‌های علوم انسانی فراهم است.

ضرغام در گفتگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در مشهد، در حاشیه نشست صمیمی با اساتید دانشگاه‌های علوم پزشکی و فردوسی مشهد در رابطه با جایگاه پژوهشگران علوم انسانی در صندوق حمایت از پژوهشگران و نخبگان و حمایت‌های این صندوق از این پژوهشگران گفت: در این صندوق حمایت از پژوهشگران و نخبگان، علوم انسانی دارای چهار کار گروه علوم انسانی، اقتصاد و مدیریت، معماری و هنر و کارگروه معارف اسلامی است.

 

وی با تاکید بر این‌که هیچ محدودیتی برای تامین هزینه‌های پروژه‌های تحقیقاتی علوم انسانی نداریم، افزود: یکی از پروژه‌هایی که در حال حاضر پذیرفته‌ایم مدیریت پژوهش و اقتصاد پژوهش است.

 

دبیر شورای نخبگان با بیان این‌که در زمینه علوم انسانی بستر برای پژوهش‌های علوم انسانی گسترده و فراهم است، تصریح کرد: صندوق با کمال میل آمادگی همکاری با پژوهشگران علوم انسانی را دارد و حتی پروژه‌هایی بوده که تا 400 میلیون تومان مورد حمایت صندوق قرار گرفته‌اند.

 

ضرغام با بیان این‌که در زمینه حمایت از پروژه‌های علوم انسانی سقف بندی نکرده‌ایم، گفت: صندوق حمایت از پژوهشگران نشستی با بنیاد ملی علم آلمان جهت همکاری‌های متقابل برگزار کرد.

 

وی با بیان این‌که این همکاری‌ها باعث می‌شود از تجربیات یکدیگر بهره ببریم، تصریح کرد: برخی از بنیادهای علمی، منابع مالی برای حمایت از پژوهشگران سایر کشورها فراهم می‌کنند به طوری که یکی از بنیادهای خارج از کشور 31 دهم میلیارد دلار بودجه دارد و 306 هزار پژوهشگر را در دنیا مورد حمایت خود  قرار می‌دهد.

 

رئیس صندوق حمایت از پژوهشگران و نخبگان در پایان گفت: این ارتباطات همیشه نتایج ارزشمندی داشته است؛ به طوری که در این همکاری‌ها می‌توانیم هم از کمک‌های مالی و هم کمک‌های انسانی یکدیگر بهره‌مند شویم و از دانشمندان سایر کشورها جهت برپایی کارگاه آموزشی در کشور خود دعوت کنیم.

پربازدیدترین آخرین اخبار