کد خبر:۳۸۶۲
پيش از حضور در مجلس
منتخب مردم بوشهر، گناوه و ديلم با نماينده وليفقيه در استان بوشهر ديدار كرد
غلامعلي ميگلينژاد، منتخب مردم بوشهر، گناوه و ديلم در مجلس هشتم، ششم خرداد ماه پيش از سفر به تهران و حضور در نخستين جلسه پارلماني با نماينده وليفقيه، دادستان و امام جمعه بوشهر ديدار كرد.
به گزارش خبرنگار «شبكه خبر دانشجو» از بوشهر، در اين ديدار كه مسئولان 9 كارگاه تخصصي اين نماينده نيز حضور داشتند، آيت الله ايماني با اشاره به فضاي كار در مجلس گفت: منتخب مردم بوشهر، گناوه و ديلم بايد از همين ابتدا فضاي چهار سال آينده را ترسيم كند و به دنبال تحقق وعده هايش در جهت توسعه استان باشد.
وي ادامه داد: فضاي مجلس جاي كار و چانه زني نيست و بايد با ديد باز از ثانيه هاي موجود براي خدمت رساني به اين مردم استفاده كرد.
ايماني با تمجيد از اقدام ميگلي نژاد براي تشكيل كميته هاي تخصصي خود در استان ابراز اميدواري كرد كه اين كميته ها بتوانند نظرات مشاوره اي خود را به نماينده انتقال داده تا توسعه استان شتاب بيشتري بگيرد./انتهاي پيام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰