رئیس جمهور قزاقستان به تهران می‌آید
آخرین اخبار:
کد خبر:۳۸۶۲۰۲

رئیس جمهور قزاقستان به تهران می‌آید

معاونان وزرای خارجه ایران و قزاقستان امروز (یکشنبه) در خصوص سفر رئیس جمهور قزاقستان به تهران در سال جاری میلادی و همچنین سفر ظریف به آستانه در بهار سال آینده توافق کردند.
رئیس جمهور قزاقستان به تهران می‌آید

به گزارش گروه سیاست خارجی «خبرگزاری دانشجو» ؛ به دنبال سفر شهریور ماه حسن روحانی رئیس جمهوری کشورمان به قزاقستان و در راستای تفاهمات به عمل آمده بین وزارتخانه‌های خارجه دو کشور، نخستین دور رایزنی‌های سیاسی فیمابین در دولت یازدهم، امروز (یکشنبه) در سطح معاونان وزرای امور خارجه دو کشور در تهران برگزار شد. 

 

در دو دور مذاکرات «موسین اف» معاون منطقه‌ای وزارت خارجه قزاقستان با ابراهیم رحیم‌پور معاون آسیا و اقیانوسیه وزارت امور خارجه کشورمان، برنامه سفر «نورسلطان نظربایف» رئیس جمهور قزاقستان در سال جاری میلادی به تهران و سفر وزیر امور خارجه کشورمان به قزاقستان در نیمه اول همین سال مورد توافق و تاکید قرار گرفت. 

 

در جریان این ملاقات همچنین ابعاد مختلف سیاسی، اقتصادی و فرهنگی روابط فیمابین مورد بررسی و تبادل نظر قرار گرفت.

 

لزوم افزایش بهره‌وری راه‌آهن سه جانبه ایران، ترکمنستان و قزاقستان که در آذر ماه سال جاری افتتاح شد، همکاری‌های دو کشور در زمینه سوخت و انرژی، تسهیلات صدور روادید بین دو کشور، حضور شرکت‌های ایرانی در زمینه‌های مختلف در قزاقستان، مسائل مربوط به دریای خزر و اجلاس‌های آتی در دست برنامه‌ریزی، اوضاع منطقه و مقابله با تهدیدات امنیتی موجود، مبارزه با قاچاق مواد مخدر، همکاری در سازمان‌های منطقه‌ای و بین‌المللی نظیر سازمان ملل، سازمان همکاری اسلامی و سازمان همکاری شانگهای از مهمترین موارد مطروحه در این ملاقات بود.

پربازدیدترین آخرین اخبار