به گزارش گروه اجتماعی"خبرگزاری دانشجو"، معصومه آباد درباره اینکه مدیریت شهری قدم مؤثر و مثبتی در حوزه ارتقای سلامت شهروندان برداشته است، افزود: این موضوع یک تحول بسیار عظیم در اصلاح الگوی مصرف و اصلاح تغذیه در سطح جامعه و بین شهروندان ایجاد کرده است.
وی با بیان اینکه در سالهای گذشته بحث اصلاح الگوی مصرف مواد غذایی ارگانیک مطرح شده است، تصریح کرد: این بحث در گذشته یک موضوع فانتزی و تزیینی بوده ولی در حال حاضر این مسئله بدان اندازه جدی شده است که خود مردم به بحث ارگانیک علاقمند شده و برای آن هزینه میکنند. این در حالیست که هزینهای که شهروندان بابت مصرف مواد غذایی ارگانیک در سبد غذایی خود دارند، هزینهای است که برای ارتقا سلامت خود انجام میدهند.
عضو کمیسیون سلامت، محیطزیست و خدمات شهری با تأکید بر رویکرد نظام کشاروزی ارگانیک و حذف مواد شیمیایی تصریح کرد: با حذف این مواد آنتی بیوتیکها، سموم و آفت کشهایی که برای سلامت انسان مضر است نیز به مرور زمان از بین خواهند رفت.
وی در خصوص اینکه در برخی مواقع عرضه کنندگان به صورت تجاری به محصولات کشاورزی نگاه میکنند، ادامه داد: این دسته از افراد معتقدند که اگر دنیا به سمت تولید و عرضه محصولات ارگانیک حرکت کند، قحطی جهان را فرا میگیرد ولی با عرضه محصولات ارگانیک این اعتقاد را داریم که کیفیت و کمیت مطلوب را خواهیم داشت.
آباد با بیان اینکه انتظار داریم مسئولاین از بحث ارگانیک حمایت کنند، افزود: مهمترین مسئله ترغیب کشاورز در توسعه نظام ارگانیک است تا هر روز شاهد پایش سالانه محصولات در این زمینه باشیم ولی متاسفانه این موضوع در یک نظام یکپارچه حرکت نمیکند.
این عضو شورای اسلامی شهر تهران با اشاره به اینکه کشاورز باید احساس کند که از نظر تأمین منابع مالی حمایت کافی از او میشود، یاد آور شد: باید این بحث را جا بیندازیم که کشاورز بتواند در سال از یک محصول 2 بار برداشت داشته باشد ولی با همان یکبار برداشت محصول، کیفیت مطلوب را داشته باشیم.