به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو»، به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دانشجویان بیدار، محرم زاده، رئیس دانشگاه پیام نور استان اردیبل در مراسم نکوداشت بازگشت امام خمینی به ایران در 12 بهمن 57 در دانشگاه پیام مرکز اردبیل گفت: انتقال مفاهیم ارزشی انقلاب به نسل های آینده همطراز با تحصیل علم است و دانشگاهیان باید با ورود به متن جامعه و ارائه تحقیقات علمی خود ارزش های والای دینی را به جامعه تزریق کرده و اثرگذار باشند.
وی در این مراسم با بیان مباحث روانشناسی به ایجاد انگیزه جهت انقلاب اسلامی پرداخت و گفت: حرکتی که آگاهانه و برگرفته از آموزه های دینی همراه با رهبری دقیق در 36 سال پیش شروع شد اکنون نیز در جهان تاثیرگذار است.
این استاد دانشگاه انگیزه را به صاعقه هایی که جهت حرکت را مشخص می کنند تشبیه کرد و افزود: جوانان 36 سال پیش با نگرش اعتقادی و آگاهانه این حرکت عظیم و جهانی را شروع کردند، حرکتی که برای نسل امروز و نسل های آینده عزت و قدرت را به ارمغان آورده است.
محرم زاده در ادامه به بحث هدف گرایی و هدفدار بودن انگیزه پرداخت و گفت: از آنجایی که انقلاب اسلامی ایران از انگیزهای هدفگرا برخوردار بود با مرور زمان به خاطره تبدیل نشده چنانچه همه ساله بعد از 22 بهمن در انتظار دهه فجر سال بعد هستیم.
وی رضایتمندی انقلاب اسلامی را خاطرنشان کرد و افزود: علاوه بر ایران انقلاب اسلامی به مل و الگویی برای کشورهای آزادی خواه دنیا تبدیل شده است و این مرهون معماری بنیانگذار کبیر انقلاب امام خمینی می باشد.
رئیس دانشگاه پیام نور استان اردبیل به ویژگی های پدیده اجتماعی اشاره کرد و گفت: دهه فجر از جمله پدیدده های اجتماعی است هر سال با پایان آن فاز دیگری از این دهه شروع شده و با تعامل و شکوفایی ابعاد آن این دهه به سال بعد متصل می شود، از این رو دهه فجر انقلاب اسلامی ایران بعنوان یک فرایند در جریان است.
استاد فیزیولوژی دانشگاه های اردبیل با بررسی انقلاب های بزرگ جهان گفت: مبانی ارزشی و دینی انقلاب اسلامی ایران که در دنیا با نام معمارش خمینی کبیر معروف است متمایز شده و بعنوان انقلابی فناناپذیر و ماندگار ترین انقلاب در تاریخ جهان به ثبت رسیده است.
محرم زاده نامه امام علی علیه السلام به مالک اشتر را یادآور شد و گفت: وصایا و سخنان امام خمینی(ره) در طول حیات مبارکشان راهگشای مسائل امروزی است.
وی وظیفه مجموعه دانشگاه را در انتقال مفاهیم ارزشی انقلاب به نسل های آینده را همطراز تحصیل علم ضروری دانست و تصریح کرد: دانشگاهیان باید با ورود به متن جامعه و ارائه تحقیقات علمی خود ارزش های والای دینی را به جامعه تزریق کرده و اثرگذار باشند.