کد خبر:۳۸۷۱۰۹
معاون پشتیبانی صندوق رفاه وزارت علوم:

۳۰۰۰ میلیارد تومان تقاضای وام داریم ۲۷۰ میلیارد تومان پول!

معاون پشتیبانی صندوق رفاه وزارت علوم با اشاره به میزان تقاضای وام توسط دانشجویان گفت: ما بیش از ۳۰۰۰ میلیارد تومان تقاضای وام داریم که تنها ۲۷۰ میلیارد تومان از آن را در اختیار داریم. 

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از یزد؛ تقی زاده، معاون پشتیبانی صندوق رفاه وزارت علوم امروز در گردهمایی معاونان دانشجویی و مدیران تربیت بدنی دانشگاه‌های منطقه ۷ کشور، با اشاره به سیاست‌های وزارت علوم گفت: ‌ وزارت علوم وارد فضای دیگری شده و تمرکز زدایی را در اولویت کار خود قرار داده تا از تجربیات دانشگاه‌های کشور استفاده شود و در این راستا نیز با توجه به تقسیم بندی معاونت‌ها به ۸ منطقه در کشور، ما شاهدیم که معاونت‌های دانشجویی در این مناطق فعال‌تر از دیگر معاونت‌های است. 

 

وی افزود: یکی از پرچالش‌ترین معاونت‌ها در دانشگاه‌ها مربوط به معاونت‌های دانشجویی است. 

 

معاون پشتیبانی صندوق رفاه وزارت علوم خاطرنشان کرد: بحث تغذیه دانشجویان در معاونت‌های دانشجویی یکی از مهم‌ترین بحث‌ها است و در این راستا تا قبل از سال ۹۳ بودجه تغذیه دانشجویان در اختیار صندوق رفاه دانشجویان بود، اما از سال قبل این امر در سرفصل سایر بودجه‌ها قرار گرفت. 

 

تقی زاده تصریح کرد: هرچند این کار همراه با مشکلاتی بود، اما با توجه به حساسیت تغذیه دانشجویان اعلام کردیم به هر نحوی بودجه تغذیه به صورت صد درصد پرداخت کنند که امیدواریم با برنامه ریزی این امر تحقق پذیرد. 

 

وی افزود: صندوق رفاه تصمیم دارد که کل یارانه غذا را به صوت تسهیلات در اختیار دانشجویان قرار دهد تا و دانشجویان برای آن برنامه ریزی کنند که امیدواریم با تصویب ان، این امر به نتیجه برسد. 

 

معاون پشتیبانی صندوق رفاه وزارت علوم در خصوص خوابگاه‌های دانشجویی گفت: از شش ماه قبل کارگروه رصد کلیه خوابگاه‌ها صورت گرفت تا شناسنامه خوابگاه‌های دانشجویی کشور تهیه شود و از این طریق آمارهای نادرست خوابگاه‌ها جلوگیری شود و ما با ایجاد کارگروه این امر را پیگیری خواهیم کرد تا با درجه بندی خوابگاه‌ها بسیاری از هزینه‌ها در اختیار این خوابگاه‌ها قرار گیرد. 

 

تقی‌زاده در پایان گفت: قریب به ۲۵۰۰ هزار میلیارد تومان تقاضای وام شهریه و ۵۰۰ میلیارد تومان نیز تقاضای وام‌های دیگر است که ما فقط ۲۷۰ میلیارد تومان از آن را در اختیار داریم، اما ما باید به فکر راهی باشیم که بر اساس ابلاغ دانشگاه‌ها این به میزان ۹۰ درصد در اختیار دانشگاه‌ها قرار گیرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار