به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از یزد، زارع، مدیر جستجوگر پارسی جو شی گذشته در نشست کارگروه توسعه دولت الکترونیک با حضور محمود واعظی، وزیر ارتباطات، میرمجمدی، استاندار یزد، محمد صالح اولیا، رئیس دانشگاه یزد در ساختمان استقلال دانشگاه یزد با اشاره به اهمیت وجود مرورگر داخلی گفت: با توجه به امکانات موجود در بخش اینترنت ما نیاز به مرورگر داخلی داشتیم تا بتوانیم از امنیت بالاتری در فضای مجازی برخوردار باشیم.
وی افزود: دو و نیم درصد ترافیک گوگل مربوط به ایران است و چهار سایت جهانی از جمله گوگل و یاهو، رتبه زیر ۲۰ را در ایران به خود اختصاص دادهاند.
مدیر پروژه موتور جستجوی ملی «پارسی جو» با بیان این مطلب که یک موتور جستجوی بومی داخلی نیاز هست که به کاربران اینترنت در کشور خدمات ارائه کند، گفت: این پروژه میتواند درآمد بسیاری داشته باشد که از جمله آن تبلیغات هدفمند است.
زارع افزود: در ارتباط با آمار صفحات وب ایرانی در اینترنت گفت: در سال ۲۰۰۵، حدود ۱۰ میلیون صفحه و الان حدود ۶۰۰ میلیون صفحه در وب داریم که با رشد ۶۰ برابری همراه بوده است در این راستا نیز خیلی از کشورها از جمله کرهجنوبی با دولت الکترونیک قوی و پیشرفتهای که دارند، سرویسهای بسیار خوبی ارائه میکنند.
وی در ارتباط با علل موفقیت موتور جستجوی بومی گفت: دلیل اینکه در کشورهای دیگر موتور جستجوی داخلی موفق میشود، این است که تنها در سرچ فعالیت نمیکنند، بلکه در تمام زمینهها، این موتور فعال است.
مدیر پروژه موتور جستجوی ملی پارسی جو در ارتباط با آمارهای مرتبط با این موتور جستجوگر، خاطرنشان کرد: الان ۳۰۰ میلیون صفحه در جستجوی وب این موتور وجود دارد که به زودی به ۶۰۰ میلیون صفحه افزایش مییابد، در سرویس جستجوی تصویر هم هماینک در ۴۰ میلیون صفحه و به زودی در ۱۰۰ میلیون صفحه جستجو انجام میشود.
زارع با تاکید بر اینکه یکی دیگر از بحثهای این موتور، بحث خبر است، گفت: الان ۱۰۰ سایت خبرگزاری توسط این موتور جستجوگر پوشش داده میشود.
وی ادامه داد: یکی دیگر از دلایلی که یک موتور بومی میتواند موفق باشد، ارائه خدمات مبتنی بر نیاز بومی است که از جمله این موارد میتوان به نقشه کشور اشاره کرد.
مدیر پروژه موتور جستجوی ملی «پارسی جو» خاطرنشان کرد: موتور جستجوگر پارسی جو نقشه کامل ایران را با اطلاعات دقیق ارائه میکند که به زودی با ۴۵ لایه اطلاعاتی مجهزتر میشود.