به گزارش گروه اجتماعی"خبرگزاری دانشجو"، ناصر ایروانیمنش عصر امروز در مراسم تجلیل از پزشکان مراکز درمانی طرف قرارداد با کمیته امداد همدان، از طراحی الگویی بینظیر در بخش سلامت کمیته امداد خبر داد و اظهار کرد: با همیاری و همکاری تلاشگران عرصه سلامت موفق به طراحی الگویی بینظیری شدهایم که آن در عرصه بینالمللی نیز قابل اجرا است.
وی با بیان اینکه آنچه در کمیته امداد به واسطه نیت خیرخواهانه پزشکان انجام میشود الگویی بینظیر است، ادامه داد: به گفته اکثر کارشناسان این طرح در هیچ کجای جهان اجرا نشده و این مهم یکی از دستاوردهای نظام اسلامی است.
مدیرکل بهداشت، بیمههای اجتماعی و درمان کمیته امداد با بیان اینکه این طرح از کلام امام(ره) و در اهمیت به کرامت انسانی به عرصه ظهور درآمده، به عوامل مؤثر در اجرای طرح تحول نظام سلامت همچون فقر، بیکاری، بیسوادی و حاشیهنشینی پرداخت و افزود: اهمیت به رفع این مشکلات و کاهش دردهای ناشی از آن در بین طبقات محروم، سالها قبل در کمیته امداد مورد توجه بوده است.
وی با اشاره به موفقیتهای کمیته امداد در عرصههای مختلف بیان کرد: امروزه موفقیت این نهاد در همه مسائل با وجود برخورداری از مستمری کم و بالاترین ضریب بهرهمندی باعث تعجب محققان شده است. .
مدیرکل بهداشت، بیمههای اجتماعی و درمان کمیته امداد کشور با بیان اینکه کشورهای پیشرفته غربی به معرفی دستاوردها و الگوهای خود میپردازند اما ما در ارائه الگوهای خود کوتاهی کردهایم، خواستار توجه به منظور رفع این مشکل شد.
وی عنوان کرد: یک بیمار فقط از دفترچه بیمه برخوردار نیست بلکه این نهاد تمام مراتب حق را برای بیماران در راستای آگاهسازی و هدایت آنها در نظر گرفته است.
ایروانیمنش با بیان اینکه مددجو و بیمه شده در کمیته امداد دارای مسئول بوده و پزشک خانواده به عنوان شخصی شریف او را هدایت میکند، از وجود 21 هزار بیمار صعبالعلاج و هزینهبر در کمیته امداد خبر داد و افزود: تعداد افراد سرطانی در کمیته امداد نیز چهار برابر نرم کشوری بوده که در برخی از استانها این میزان به 6 برابر نرم کشوری میرسد.