کنگره شهدای دانشجویی سیستان و بلوچستان ۲۸ بهمن ماه آغاز می‌شود
آخرین اخبار:
کد خبر:۳۸۸۰۱۸
دبیر کنگره شهدای دانشجویی سیستان و بلوچستان:

کنگره شهدای دانشجویی سیستان و بلوچستان ۲۸ بهمن ماه آغاز می‌شود

دبیر کنگره شهدای دانشجویی سیستان و بلوچستان گفت: کنگره شهدای دانشجویی سیستان و بلوچستان ۲۸ بهمن ماه سال جاری طی یک مراسم در تالار فردوسی دانشگاه سیستان و بلوچستان آغاز به کار خواهد کرد.

علیرضا کیخا، دبیر کنگره شهدای دانشجویی استان سیستان و بلوچستان در گفتگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در زاهدان، گفت: کنگره شهدای دانشجویی سیستان و بلوچستان 28 بهمن ماه سال جاری طی یک مراسم در تالار فردوسی دانشگاه سیستان و بلوچستان آغاز به کار خواهد کرد.

 

وی همچنین تاکید کرد: این کنگره به صورت گسترده در سراسر استان و با همکاری همه دانشگاه‌ها برگزار خواهد شد و تلاش ما بر این است تا از همه دانشجویان با هر طیف سیاسی که هستند برای برگزاری این کنگره استفاده شود.

 

دبیر کنگره شهدای دانشجویی سیستان و بلوچستان تصریح کرد: قرار است تا در اختتامیه این کنگره که در اردیبهشت ماه سال ۹۴ برگزار می‌شود، کتاب‌های شهید میرحسن میرحسینی و من اینجا هستم رونمایی شود و همچنین به صورت نمادین حکم فارغ‌التحصیلی نمادین شهدای دانشجو به خانواده‌های آنها اهدا شود.

 

کیخا در پایان تصریح کرد: این خبر که کنگره شهدای دانشجویی استان لغو شده است صحت ندارد و همایش شهید نیکبخت که قرار بوده در ۱۸ بهمن برگزار شود با شهدای دانشجویی دو بخش جدا از هم است.

پربازدیدترین آخرین اخبار