کد خبر:۳۸۸۲۰۶
مسئول ستاد برگزاری راهیان‌نور خراسان جنوبی: 

تاثیر اردوهای راهیان‌نور بر روی جوانان از سفر عمره هم بیشتر است

مسئول ستاد برگزاری راهیان‌نور خراسان جنوبی گفت: طبق آنچه که کار‌شناسان آموزش و پرورش استان اعلام کردند هیچ اردویی حتی عمره دانش آموزری هم به اندازه اردوهای راهیان‌نور بر روی دانش آموزان و جوانان تاثیر ندارد. 

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از بیرجند، علی قاسمی در جلسه برنامه ریزی راهیان نور ۹۳ که شب گذشته با حضور مسئولان دانشگاه های بیرجند برگزار شد، گفت: امروز اردوهای راهیان نور یک برنامه بزرگ فرهنگی است که مد نظر مقام معظم رهبری نیز است.

 

وی با بیان اینکه سالانه حدود چهار میلیون نفر از سراسر کشور به مناطق عملیاتی هشت سال دفاع مقدس اعزام می‌شوند، افزود: سالانه حدود ۱۵ هزار نفر از خزاسان جنوبی به این مناطق اعزام می‌شوند.

 

معاون هماهنگ کننده سپاه انصارالرضا (ع) خراسان جنوبی با بیان اینکه بنیان گذار راهیان نور پیامبر (ص) بودند، تصریح کرد: پیامبر (ص) هر پنج شنبه بر سر مزار شهدا احد حاضر می‌شدند و امروز نیز این راه ادامه داد.

 

قاسمی با بیان اینکه جبهه، دانشگاه بزرگ انسان سازی بود و رزمندگان در جبهه شب‌ها به خاطر کارهای مباح، استغفار می‌کردند، گفت: اصل موضوع در دفاع مقدس امدادهای خداوند بود و رزمندگان ما وسیله پیروزی بودند.

 

وی بیان داشت: با وجود اینکه حدود ۲۹ سال از دوران دفاع مقدس می‌گذرد؛ اما مناطق عملیاتی هشت سال دفاع مقدس تاثیر فراوانی را بر جوانان می‌گذارد.

 

معاون هماهنگ کننده سپاه انصارالرضا (ع) خراسان جنوبی با اشاره به اینکه اردوهای راهیان نور دانشجویی از سال ۷۵ به صورت کاروانی در کشور آغاز شد، گفت: پیش گام اردوهای راهیان نور در کشور دانشجویان بودند.

 

قاسمی با اشاره به اینکه مقام معظم رهبری هم در فرمایشات خود برگزاری اردوهای راهیان نور را تایید می‌کنند، گفت: اینکه مقام معظم رهبری تا کنون شش مرتبه در مناطق عملیاتی هشت سال دفاع مقدس حضور پیدا کردند نشان از تاثیر و اهمیت برگزاری این اردو‌ها دارد. 

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار