کد خبر:۳۸۸۲۲۹
مصاحبه اختصاصی/

توکلی: سینمای امید واژه نامفهومی است

 یعقوب توکلی: متأسفانه ابعاد و شاخص های سینمای امید را در جامعه سینمایی کشور مشاهده نمی‌کنیم

دکتر یعقوب توکلی در گفت و گو با خبرنگار فرهنگی «خبرگزاری دانشجو» در رابطه با وضعیت داخلی سینمایی کشور گفت: متأسفانه فضای سینمایی کشور را وقتی مورد بررسی و واکاوی قرار می دهیم یا جمع بندی می کنیم شرایط با فضا و زبان حال حاضر کشور چندان سنخیتی ندارد.

وی افزود: فیلمسازان باید به دست آوردها و ارزش های انقلاب اسلامی توجه بیشتری کنند و به آن بی اعتنا نباشند لذا تاریخ شفاهی انقلاب سوژه های بسیار ارزشمند به فیلمساز ارائه می دهد که با یک نگاه هنری درست و کارشناسانه می شود این اتفاقات را به سینمای خارج از کشور هم عرضه کرد.

توکلی در رابطه با سینمای امید اظهار داشت: سینمای امید متأسفانه آن طور که باید اثرات مثبتی را از خود بر جای نگذاشته است و وضعیت کما فی سابق نسبت به گذشته هیچ تفاوتی پیدا نکرده است.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار