کد خبر:۳۸۸۴۵۰
مسئول نهاد رهبری در دانشگاه پیام‌نور کردستان:

نابودی حکومت ستم‌شاهی، از برکات انقلاب اسلامی برای مردم ایران است

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه پیام‌نور کردستان گفت: نابودی حکومت ستم‌شاهی، افزایش بینش و مشارکت سیاسی، خودکفایی و خودباوری از برکات انقلاب اسلامی برای مردم ایران است.
 نابودی حکومت ستم‌شاهی،  از برکات انقلاب اسلامی برای مردم ایران است

به گزارش «خبرگزاری دانشجو» به نقل از کرددانش، حجت‌الاسلام عبدالمهدی عرب‌شاهی‌مقدم در مراسم جشن پیروزی انقلاب اسلامی ویژه اساتید دانشگاه پیام نور استان کردستان بیان  داشت: دستاوردها و خدمات انقلاب اسلامی به مسلمانان و آزادی‌خواهان جهان تمام ناشدنی است.

 

وی به تاثیرات انقلاب ایران در جهان اشاره کرد و افزود: امروز بسیاری از حرکت‌های مردمی و ضد استکباری در نقاط مختلف دنیا با تأسی از انقلاب اسلامی ایران آغار می‌شود.

 

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه پیام‌نور کردستان تصریح کرد: انقلاب اسلامی ایران به زیاده‌خواهان جهان ثابت کرد که برای مقابله با باورهای دینی و اعتقادی مسلمانان وارد کارزار نشوند.


وی ترویج فرهنگ استقلال‌طلبی، استکبارستیزی و تقویت پایه‌های وحدت و تمدن اسلامی را از جمله برکات و دستاوردهای انقلاب اسلامی ایران برای جهانیان برشمرد.


عرب‌شاهی‌مقدم، نابودی حکومت ستم‌شاهی، افزایش بینش و مشارکت سیاسی، خودکفایی و خودباوری را  از برکات انقلاب اسلامی برای مردم ایران دانست.

 

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه پیام‌نور کردستان گفت: کردستان تنگه احد انقلاب اسلامی است و خدمات و تلاش‌های مردم متدین و انقلابی کردستان ویژه و قابل ستایش است.

 

وی به امار بالای شهدای استان کردستان اشاره کرد و گفت: کمتر خانواده‌ای در کردستان یافت می‌شود که عزیزی را برای دفاع از ارزش‌های انقلاب اسلامی تقدیم نکرده باشد و ضروری است که به مردم این خطه توجه ویژه شود و شایسته والاترین خدمات هستند.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار