کد خبر:۳۸۹۴۶۱
رحیم پور ازغدی در اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان:

دانشجویان کشورهای اسلامی می‌توانند مسیر ۳۵ ساله انقلاب اسلامی را در ۵ سال بگذرانند

عضو شورای انقلاب فرهنگی گفت: انقلاب اسلامی برای کشورهای اسلامی انقلاب مادر است و دانشجویان این کشورها نباید برای ایجاد تمدن از صفر شروع کنند؛ بلکه آنان می‌توانند مسیر ۳۵ ساله را در۵ سال بگذرانند.

به گزارش خبرنگار«خبرگزاری دانشجو» از مشهد، حسن رحیم پور ازغدی امروز همایش «بیداری دانشجویی و تمدن نوین اسلامی» در جمع دانشجویان اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان در مشهد گفت: انقلاب به خاطر این ایجاد شد که شاه قصد ایجاد مدرنیته را در ایران داشت و مردم در مقابل آن به مقابله برخواستند.

 

وی یکی از راه‌های شکل گیری تمدن را شکل گیری جماهیر اسلامی دانست و افزود: این کار را تنها باید انقلاب اسلامی انجام دهد و الگویی در بین کشورهای اسلامی ایجاد کند. وظیفه دانشجویان این است که الگوهای تجربه شده را در اختیار دیگر دانشجویان کشورهای اسلامی قرار دهند.

 

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی در خصوص دیدگاه غرب در مورد ارتباط ایران با سوریه و عراق بیان داشت: کشورهای غربی تحلیلشان این است که ایران در حکومت و مردم این کشورها نفوذ داشته و بر آنان تاثیرگذار بوده است.

 

رحیم‌پور ازغدی گفت: انقلاب اسلامی برای این کشورها انقلاب مادر است و دانشجویان نباید برای ایجاد تمدن از صفر شروع کنند؛ بلکه آنان می‌توانند مسیر 35 ساله را در پنج سال بگذرانند.

 

وی با بیان اینکه هر جنبش اجتماعی یک روشنگر، روشنفکر، کارمند و نرم افزار دارد، بیان داشت: روشنگر دردهای جامعه را بیان می‌کند؛ ولی سیاستمداران جامعه را اداره می‌کنند و کارمندان تولید فکر می‌کنند و مجری هستند.

 

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی افزود: روشنفکران بنای استدلال خودشان را از روشنگران می‌گیرند.

 

رحیم‌پور ازغدی با بیان اینکه در تشکیل انقلاب اسلامی ایران این چهار گروه وجود ندارند، گفت: مبنای انقلاب اسلامی فرهنگ سازی انقلاب بود؛ امام خمینی(ره) فرمودند به دنبال ساختن تمدن اسلامی و جامعه اسلامی هستیم و به جوانان گفتند از همه مکاتب غرب تبری جویند، زیرا آنها مادی هستند. مکتب ما غنی از معرفت شناسی و اخلاق است.

 

وی در خصوص شکل گیری انقلاب اسلامی در تحلیل غرب گفت: هیچ جنبش اجتماعی صورت نخواهد گرفت الا اینکه در تمدن غرب و با شعار برابری یا مدرنیته باشد. طبق تحلیل غرب انقلاب دینی وجود نخواهد داشت.

 

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی افزود: اینان انقلاب مشروطه و نهضت نفت را هم محصول دموکرات لیبرال می‌دانستند؛ درصورتی که این انقلاب‌ها مردمی و دینی بودند و درگیریشان با استبداد، قاجار و انگلیس بود.

 

رحیم‌پور ازغدی ادامه داد: بعد از شکل گیری انقلاب مشروطه، غرب آن را تبدیل به انقلاب مشروطه انگلیسی کرد که نتیجه آن شکل گیری حکومت پهلوی بود.

 

وی در خصوص نهضت ملی نفت گفت: مردم با عرق دینی وارد میدان شدند و کسی را که در راه ملی کردن نفت کشته می‌شد شهید می‌دانستند، البته جریانات غیر دینی هم بودند؛ اما بدنه اصلی دینی بود.

 

این کارشناس مسائل فرهنگی گفت: انگلیسی‌ها به رضاخان گفتند به مردم بگو من می‌خواهم جمهوری بیاورم، مدرس در مجلس اعتراض کرد و گفت شعار جمهوری، کلمه حق است؛ اما پشت آن یک جریان باطل وجود دارد.

 

رحیم‌پور ازغدی افزود: پهلوی وابستگی بیشتری به غرب برای مردم به وجود آورد و شعارش این بود که ما می‌خواهیم از شرف مردم ایران دفاع کنیم؛ ولی جهانی هم می‌اندیشیم.

 

وی گفت: غرب می‌خواست فرهنگ سوسیالیستی و لیبرالیستی خود را بر جهان حاکم کند تا بر جهان مسلط شود که ناگهان در این فضا رقیبی پیدا شد. آنان همچنین می‌خواستند به نهضت بیداری که محصول سخنان امام(ره) بود نفوذ داشته باشند که نتوانستند.

 

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی افزود: در ابتدا غرب در تحلیل‌های خود می‌گفت انقلاب اسلامی بیشتر چپ است که بعد از مدتی معادلات چپ و راستشان به هم ریخت و گفتند که مشکل از جامعه ایران است، تعبیر غربی‌ها از ایران این بود که ایرانیان سنتی فکر می‌کنند و نمی‌توانند مدرن باشند و عقب مانده هستند و مشکل آنان این است که طبقه اجتماعی ندارند.

 

رحیم‌پور ازغدی در خصوص دموکراسی غرب گفت: در غرب زن حق مالکیت اقتصادی و حق رای هم نداشت، رنگین پوستان هم حق رای نداشتند.

 

وی افزود: برخی افراد در غرب عقیده دارند باید با حمایت از دیکتاتوری‌ در کشورهای اسلامی، شیوه‌های جدیدی به کار ببریم تا بتوانیم جهان اسلام را کنترل کنیم.

 

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با بیان اینکه افرادی در غرب هستند که عقیده دارند که باید با کشورهای اسلامی و انقلاب ایران جنگید و آنها را تحت فشار شدید قرار داد.

 

رحیم‌پور ازغدی افزود: جریان دیگری هستند که با نظریه اینان مخالفند و عقیده دارند باید در کنار مردم کشورهای اسلامی و ایران ایستاد و به آنان لبخند زد و با آنان مخالفت نکرد و بعد با پنبه سر آنان را برید، این جریان عقیده دارد که کشورهای جهان اسلام به فکر احیای تمدن اسلامی در جهان هستند و ما برای جلوگیری از تشکیل این تمدن باید آنها را مایوس کنیم یا به آنان بفهمانیم که نمی‌توانند و در حمایت از دیکتاتورهای کشورهای اسلامی تجدید نظر کنیم تا بتوانیم کشورهای اسلامی را کنترل کنیم.

 

وی در پایان گفت: کشورهای غربی قصد داشتند تا با جنگ قومی در ایران، لبنان و سوریه این کشورها را به چند قسمت جدا تبدیل کنند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار