طرح الزام دولت به حفظ دستاوردهای هسته‌ای پیامی به دولتمردان آمریکا و اتحادیه اروپا بود
آخرین اخبار:
کد خبر:۳۹۰۰۶۱
خدایی سوری در گفتگو با «خبرگزاری دانشجو»:

طرح الزام دولت به حفظ دستاوردهای هسته‌ای پیامی به دولتمردان آمریکا و اتحادیه اروپا بود

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: حرکت نمایندگان مجلس و تصویب طرح الزام دولت به حفظ دستاوردهای هسته‌ای پیامی به دولتمردان آمریکا و اتحادیه اروپا بود.

حجت الله خدایی سوری در گفتگو با خبرنگار پارلمانی «خبرگزاری دانشجو» در رابطه با عدم حذف تحریم‌های خصمانه غرب علیه ایران گفت: مجلس در بیانیه‌ای از دولت و تیم مذاکره کننده حمایت کرده است و حتی با تصویب طرحی به کشورهای عضو ۱+۵ اعلام کردند که اگر تحریم‌هایی که علیه ایران مصوب کرده‌اند را لغو نکنند؛ ملت و دولت ایران برنامه‌های هسته‌ای گذشته خود را از سر خواهند گرفت.

 

وی در ادامه افزود: حرکت نمایندگان مجلس و تصویب طرح الزام دولت به حفظ دستاوردهای هسته‌ای پیامی به دولتمردان آمریکا و اتحادیه اروپا بود.

 

نماینده مردم لرستان در خانه ملت بیان کرد: نمایندگان مجلس منتظر این هستند که آیا کشورهای عضو ۵+۱ پیام رهبر و دولت و ملت ایران را درک خواهند کرد یا خیر؟ اگر معنا و مفهموم پیام را بدرستی دریافت نکرده باشند باید این را بدانند که پارلمان ایران رویکرد جدیدی در مقابل برخوردهای غیر منطقی غرب اتخاذ خواهند کرد.

 

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس بیان کرد: کشورهای غربی بویژه آمریکا می‌داند برگشتن به دوره قبل از توافق ژنو برای ملت و تیم هسته‌ای ایران کار بزرگی نیست زیرا که به این درک رسیده‌اند، دانش هسته‌ای ایران بومی است و برای بازگشت به برنامه‌های گذشته هسته‌ای نیازی به واردات تجهیزات جدید جهت اجرایی کردن برنامه‌های هسته‌ای ندارد.

پربازدیدترین آخرین اخبار