حسینی در گفتگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در مشهد، در پاسخ به این سوال که آیا دولت نقد پذیر بوده است یا خیر؟ گفت: در ابتدا اعلام میکنند دانش آموزان هم میتوانند نقد کنند؛ اما هنگامی که افرادی واقف به مسائل کشور در مباحث مختلف از جمله بحث فرهنگی و هستهای صحبتهایی میکنند برچسبهایی گوناگونی مانند کم سواد، رانت خوار و تازه به دوران رسیده به آنان زده میشود.
وی ادامه داد: این رفتارها زیبنده نیست و باید مدیران کشور با سعه صدر نسبت به انتقادها برخورد کنند و حرفها را بشنوند و اگر پاسخی برای آن ندارد با توجه به یک طیف غالب دیگران را کنار نزده و بدانند همه دلسوز کشور و صاحب حرف و نظر عقیده هستند.
حسینی در خصوص جشنواره فیلم فجر ۹۳ گفت: نتوانستم همه فیلمها را مشاهده کنم؛ اما متاسفانه همان تعدادی را که دیدم در برخی آثار خلاف آنچه که در سال گذشته هدف فیلمها در این جشنواره عنوان شده بود، حرکت کردند.
وزیر سابق ارشاد در دولت دهم ادامه داد: برخی فیلمها کاملا یاس آور و سیاه نمایی بود و برخی از فیلمها خلاف سیاستهای کلی نظام ساخته شده بود به نحوی که در یکی از این فیلمها بحث افزایش جمعیت را که مورد وفاق رهبری، مجلس و دولت است، زیر سوال برده بود.
وی خاطرنشان کرد: در برخی فیلمهای اکران شده در این جشنواره حریمهای خانوادگی شکسته شد که البته یک فیلم دفاع مقدسی نیز در این جشنواره اکران شد که بخش کمی از آن به دفاع مقدس پرداخته شد و به یک باره فیلم وارد مسائل عاشقی میشود. در کمال تاسف بحث تک خوانی خواننده خانم در فیلم «حکایت عاشقی» را میبینیم که این واقعا جای تاسف دارد.
حسینی در خصوص جای خالی فیلمهای استراتژیک در جشنواره فیلم فجر امسال، گفت: توقع ما بیش از اینهاست متاسفانه عدهای میگویند ۳۰درصد فیلمهای جشنواره فیلم فجر اختصاص به آثار انقلاب و مسائل استراتژیک دارد بر همین اساس واضح بگویند منظورشان کدام فیلمهاست؟ زیرا این مسئله در جشنواره فیلم فجر امسال مشاهده نشد و تنها در یک اثر اشاره اجمالی کوتاه به جنگ شده و در نهایت فیلم به یک مسئله دیگر میپردازد.
وزیر سابق ارشاد در دولت دهم با بیان اینکه در این جشنواره آثار مطرحی مانند «چ» و «شیار143» نداشتیم تصریح کرد: حتی همین آثار عنوان شده نیز که در سال گذشته در جشنواره بسیار مورد توجه قرار گرفتند کار دولتهای گذشته بود و به این دولت ربطی ندارد، فیلم پیامبر(ص) که در این جشنواره بیسار روی آن مانور میدهند در سال 86 کلید خورد سال 88 جدی شد و در نهایت با حمایت نهادهای نظام به این جایگاه رسید.
وی در پاسخ به سوال که چرا فیلم فرمانآرا اجازه اکران نیافت؟ گفت: در هنگام ساخت این فیلم جوسازی کردند و برخی مسئولین به بازدید از پشت صحنه این فیلم پرداختند و انتظارها را به جلوه دادن این فیلم در جشنواره فیلم فجر سوق میدادند؛ اما فیلم این کارگردان در جشنواره اکران نشد زیرا نمیخواستند حاشیههای این جشنواره را بیش از چیزی که هست بالا ببرند.
وزیر سابق ارشاد در دولت دهم در پایان گفت: فرمان آرا فردی است که پس از 20 سال در جبهه اصلاح طلبان وارد کشور شد و ساخت فیلمی به نام «خانه روی آب» که از آثار وی میباشد نشان میدهد که وی با اندیشههای انقلاب، امام و مردم فاصله دارد.