به گزارش خبرنگار دانشگاه «خبرگزاری دانشجو» سیده زهرا حسینی روایت گر کتاب دا در جشن بزرگ دختران آفتاب که به همت نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه تهران عصر امروز برگزار شد، ضمن تبریک سالروز ولادت حضرت زینب (س) اظهار داشت: حدود ۲۰ سال سکوت کردم و خاطراتم را نگفتم چرا که فکر می کردم ریا می شود و نمی دانستم انتقال این خاطرات به نسل امروز ضروری است اما تمام رشادت های شهدا و رزمندگان در دفاع مقدس به نوعی جنگ طلبی تلقی شد وظیفه خود دانستم تا این خاطرات را به کمک سیده اعظم حسینی در مدت هفت سال به نگارش دربیاورم.
وی با اشاره به اینکه کتاب دا پرتیراژترین کتاب در تاریخ ادبیات کشور است گفت: سابقه نداشته کتابی با چنین تیراژ بالایی منتشر شده و حتی به زبان های مختلف از جمله زبان انگلیسی ترجمه شود و جالب است که ترجمه انگلیسی کتاب دا به چاپ دوم رسیده و فکر نمی کردم که این کتاب که کاملا ضدنظام منحط امریکایی است با چنین استقبالی روبه رو شود.
روایت گر کتاب دا با اشاره به اینکه کاری که برای خدا باشد خدا به آن عزت می دهد ابراز داشت: اکثرا خاطراتم همراه با تلخی بود اما ناامیدکننده نبود و فرازونشیب های زیادی را در منطقه شاهد بودم که هر لحظه آنها را در ذهنم مرور می کنم.
حسینی ادامه داد: سقوط خرمشهر بدترین لحظه برای کسانی بود که همه شرایط جنگ را به جان خریده بودند و این تلخ ترین خاطره من بود و همچنین بهترین لحظه نیز آزادسازی خرمشهر و تولد دوباره این شهر بود چرا که خرمشهر طی دوره های مختلف بارها به دست دشمنان اسلام افتاده بود که برای آزادیش فدیه داده بودیم و با عزت و شرف آزادش کردیم.
وی اظهار داشت: امیدوارم قدرشناس خون شهدا باشیم و نگذاریم خون آنها و ارزش کاری که کردند کمرنگ شود.
روایت گر کتاب دا افزود: در قبال خون شهدا مسئولیت داریم و آنها از ما می خواهند که از خون آنها دفاع کنیم.
حسینی تصریح کرد: شهید جهان آرا برای بچه های خرمشهر فرمانده مقتدری بود و ابعاد وجود این انسان بسیار گسترده بود که همه چیز دنیا را به لقاء ش بخشید.
وی خاطرنشان کرد: امیدوارم مدیران مملکت و مدیران فرهنگی از شهدا یاد بگیرند ودرست عمل کنند چرا که آنها اول باید به شهدا جواب بدهند.