به گزارش خبرنگار«خبرگزاری دانشجو» از مشهد، علیرضا باب رضا امروز در نشست خبری هشتمین جشنواره تئاتر دانشجویی دانشگاه آزاد شرق کشور در سالن اجتماعات فرهنگی دانشگاه آزاد مشهد در جمع خبرنگاران گفت: با توجه به پتانسیلی که خراسان رضوی در زمینه هنری دارد و همچنین برای توسعه دامنه این جشنواره و ارتقاء کیفیت تصمیم گرفتیم این جشنواره را در سطح ۹ استان برگزار کنیم.
وی از برگزاری این جشنواره دانشجویی در مشهد خبر داد و افزود: این جشنواره ۱۶ اسفندماه در مشهد آغاز به کار میکند و ۲۰ اسفندماه اختتامیه این جشنواره خواهد بود.
دبیر هشتمین جشنواره تئاتر دانشجویی دانشگاه آزاد شرق کشور در خصوص آثار ارسالی به این جشنواره بیان داشت: ۴۲ نمایشنامه از استانهای مختلف کشور به این جشنواره ارسال شد که ۳۳ نمایشگاه از مرحله بازخوانی متن به مرحله بازبینی راه پیدا کردند و از این ۳۳ نمایشنامه، ۹ نمایشنامه حضوری و ۲۴ نمایشنامه به صورت فیلم است که از این ۳۳ نمایشنامه، ۱۷ گروه نمایشی پذیرفته شدند.
باب رضا در خصوص داوران این جشنواره گفت: داوران صحنه، محمدرضا رحیمی و آرش دادگر و داوران نمایشنامه نویسی، حمیدرضا یقیمی و فارس باقری میباشند، ورکشاب نویسندگی را علی رضا نادری و ورکشاب بازیگری را سروش طاهری بر عهده دارد.
وی افزود: این نمایشها در سالن اصلی شهر مشهد، سالن بهار و همچنین سالن آمفی تئاتر دانشگاه آزاد مشهد اجرا میشود.
دبیر هشتمین جشنواره تئاتر دانشجویی دانشگاه آزاد شرق کشور در خصوص دبیرخانه دائمی جشنواره ملی تئاتر دانشجویی دانشگاه آزاد گفت: پیشنهاد دادیم این دبیرخانه دائمی در مشهد باشد و میزبانی آن میتواند در هر جایی از کشور باشد.
باب رضا افزود: جشنواره بین المللی تئاتر دانشجویی دانشگاهها توسط وزارت علوم برگزار میشود و تمام دانشگاهها در آن شرکت میکنند، پیشنهاد دادیم میزبانی این جشنواره را یک سال دانشگاه آزاد و یک سال وزارت علوم بر عهده داشته باشد.
هشتمین جشنواره تئاتر دانشجویی دانشگاه آزاد شرق کشور با اشاره به اینکه این جشنواره در دو بخش تئاتر صحنهای و نمایشنامه نویسی برگزار میشود، گفت: موضوعات این جشنواره در زمینه تئاتر صحنهای آزاد است؛ اما اولویت با نمایشنامههایی است که با عنوان «اقتصاد و فرهنگ با عزم ملی و مدیریت جهادی»، «سبک زندگی ایرانی و اسلامی»،« ارزشها و دستاوردهای انقلاب اسلامی و دفاع مقدس»، «موضوعات و داستانهای قرآنی»، «عاشورا» و «آسیبهای اجتماعی و فرهنگی» میباشند.
وی خاطرنشان کرد: همچنین موضوعات در بخش نمایشنامه نویسی قرآنی و درباره پیامبر(ص) است.