به گزارش خبرنگار«خبرگزاری دانشجو» از مشهد، حجت الاسلام فرحزاد امروز در برنامه«کوچه باغ خوشبختی» در جمع دانشجویان دانشگاه فردوسی مشهد با بیان اینکه حضرت زینب(س) نمونه بسیار خوبی برای جوانان میباشند، گفت: زینب یعنی زینت پدر و این زینت را در ارتباطات میان ایشان و امیر المونینین(ع) به خوبی میبینیم.
وی افزود: روزی امیرالمومنین(ع) در حال یاد دادن شمارش اعداد به حضرت زینب(س) بودند، پس از تکرار شماره یک حضرت علی(ع) هر چه کردند حضرت زینب(س) شمارش عدد دو به بعد را نمیگفتند هنگامی که خدمتشان عرض کردند چرا دیگر اعداد را نمیشماری؟ ایشان با همان زبان کودکی خود گفتند با زبانی که عدد واحد را گفتم و منظورم از واحد همان خدای احد است هیچ عدد دیگری را نخواهم گفت. در این لحظه حضرت علی(ع) ایشان را به آغوش گرفتند و فرمودند«پدرت به فدای تو» و این جای تامل دارد که دومین شخصیت عالم که حق ندارد فدای جز خدا شود به حضرت زینب(س) چنین ابراز علاقه کند.
این کارشناس مسائل مذهبی با بیان اینکه حضرت زینب(س) انسان بزرگی بودند که این بزرگی را در اسارت به رخ دشمنان کشیدند، تصریح کرد: هنگامی که ابن زیاد به جهت تحقیر ایشان و ایجاد گلایه وی از خداوند خطاب به ایشان گفت دیدی خداوند با شما و برادرت چه کرد؟ ایشان با اقتدار پاسخ دادند «ما رایت الا جمیلا» جملهای که کارشناسان مطرح جهانی در آن ماندهاند.
وجود شوهر برای زن آرامش بخش است
حجت الاسلام فرحزاد با بیان اینکه وجود شوهر برای زن امنیت میآورد، گفت: در تماس تلفنی که با یک خانم جانباز داشتم وی به موضوعی اشاره کرد که برای من جالب بود و آن این که همسر وی قادر به تکان خوردن نبود؛ اما این خانم اعتقاد داشت هنگامی که همسرم در بیمارستان است در خانه احساس ناامنی میکنم و زمانی که او به خانه بازمیگردد با وجود اینکه او معلول است با خاطری آسوده در خانه استراحت میکنم چون احساس میکنم اگر دزدی به خانه بیاید فریاد همسرم برای بیرون کردن آن کافی است.
وی بیان داشت: اصل ازدواج واجب است و اگر دختری و پسری مشکلی نداشته باشند در انجام آن، تعلل شایسته نیست.
این کارشناس مسائل خانواده با بیان اینکه بلند پروازیهای بیش از اندازه در این مسیر جوانان ما را به فرسایش کشانده است، گفت: این خواب و خیالها که دختر و پسرهای مجرد ما دارند که شوهر و زن مورد ملاک آنان وجود ندارد باعث بالا رفتن سن ازدواج، مشکلات روحی روانی و افزایش فساد در کشور شده است.
معیارهای اصلی را قربانی معیارهای فرعی نکنید
حجت الاسلام فرحزاد با بیان اینکه خلق نیکو و دین و تقوا دو معیار اصلی در ازدواج میباشند که رسول خدا بر آن تاکید کردهاند، تصریح کرد: هنگامی که خواستگاری برای شما میآید مهمتر از دین و تقوایش، اخلاق اوست زیرا هیچ گاه شما با یک فرد بداخلاق، تندخود و بهانه گیر نمیتوانید زندگی شیرینی داشته باشید.
این کارشناس مسائل مذهبی خاطرنشان کرد: متاسفانه خانوادهها و دختران در هنگام حضور خواستگار معیارهای فرعی را مرود توجه قرار میدهند و از معیارهای اصلی باز میمانند در حالی که خداوند فرد دارای اخلاق و ایمان را یاری میکند و معیارهای فرعی تحت لوای این یاری تا جایی که اسلامی باشد محقق میشود.
وی با انتقاد از پسرانی که زیبایی و چهره را ملاک اصلی در ازدواج قرار میدهند، گفت: داشتن حس زیبایی دوستی بد نیست؛ اما پرداختن به پوست، رنگ، سن، تیپ نمیتواند دلیلی بر خوشبختی یا بدبختی فرد باشد.
این کارشناس مسائل خانواده گفت: ازدواج را با بهانههای بنی اسرائیلی مانند انتخاب همسر از خانواده کم جمعیت، اهمیت مدرک، سن ازدواج، تشریفات و تجملات و ظاهر فرد به تاخیر نیندازید.
حجت الاسلام فرحزاد ادامه داد: آمار طلاق در تهران در مناطق مرفه نشین آن بالای 60درصد است و این در حالی است که این آمارها در روستاها و مکانهایی که ازدواجشان بر سنت استوار است بسیار پایین است.
وی به ازدواج حضرت امیر المومنین(ع) و حضرت زهرا(س) اشاره و خاطرنشان کرد: جهیزیه حضرت زهرا(س) 17 قلم کالای ساده و گلی بود و حضرت علی(ع) برای به حجله بردن همسر خود خانهای در اختیار نداشتند که با همت انصار اتاقی را در اختیار ایشان قرار دادند.
این کارشناس مسائل مذهبی گفت: من در ۱۹ سالگی ازدواج کردم و سخت پشیمانم که چرا پنج سال دیرتر ازدواج کردم. اگر شما عقل داشته باشید خواهید فهمید ازدواج آرمش است و هیچ انسانی از داشتن آرامش و آسایش دوری نخواهد کرد.