به گزارش خبرنگار فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»، غلامعلی حدادعادل در مراسم اختتامیه نخستین دوره مسابقه کتابخوانی کتاب و زندگی با محوریت کتاب «من زنده ام» نوشته معصومه آباد که عصر امروز در حوزه هنری برگزار شد، با بیان اینکه در این مسابقه شرکت کرده و این کتاب را نیز خوانده ام، گفت: برنده این جایزه تمام کسانی هستند که این کتاب را مطالعه کرده اند؛ چرا که این اثر سرگذشت تنها یک نفر نیست؛ بلکه روزگار یک نسل را بیان کرده است.
رئیس فرهنگستان زبان و ادب فارسی خطاب به جوانان اظهار داشت: جوانان که قبل انقلاب و دوران پیروزی اسلامی را را ندیده اند با خواندن کتاب «من زنده ام»، تصویر روشنی از نسلی که قدم به میان گذاشت، پیدا می کنند؛ از این رو باید به نویسنده کتاب به سبب زندگی مکتبی و توفیق نگراش اثر تبریک بگویم.
وی افزود: باید از معصومه آباد که با کتاب 500 صفحه ای خود یک حرف از هزاران حرف ناگفته انقلاب اسلای را به گوش نسل آینده کشور رسانده است، تشکر کنم.
حدادعادل با بیان اینکه فایده ادبیات تنها سرگرم کردن خواننده نیست، تصریح کرد: فایده ادبیات حقیقی این است که نسلهای پس از یکدیگر را با حقایق و ارزشها آشنا میکند و «من زندهام» از این حیث جزو سرمایههای ادبیات فارسی و ادبیات انقلاب اسلامی به شمار می رود.
رئیس فرهنگستان زبان و ادب فارسی افزود: ارزش این کتاب از این جهت است که حقایقی را که اگر نویسنده نقل نمیکرد هیچ جای دیگری بازگو نمیشد، در این کتاب جاودانه شد؛ این نوع کتابها نشان میدهد که ما باید راه مردم در سال 57 را ادامه دهیم. 1357 سال تولد حقیقی همه ملت است که به این کشور تعلق دارد.