آخرین اخبار:
کد خبر:۳۹۲۶۹۹
رییس‌جمهوری در دیدار ایثارگران و برگزیدگان استان قم:

آزاد اندیشی و چندصدایی در مسایل فکری ویژگی اصلی حوزه است

رئیس جمهور در جمع ایثارگران تاکید کرد: امروز هم همانند دوران دفاع مقدس به ایستادگی ، مقاومت و روحیه ایثار نیاز داریم تا بتوانیم مقاصد عالیه مورد انتظار مردم را محقق کنیم.

به گزارش گروه سیاسی "خبرگزاری دانشجو"، به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی ریاست‌جمهوری، حجت الاسلام و المسلمین  حسن روحانی روز پنج شنبه در دیدار با ایثارگران و برگزیدگان استان قم ، قم را سرآغاز شهادت و نهضت اسلامی دانست و گفت: اگر ملت ایران در جریان نهضت اسلامی عقب نشینی می کرد انقلاب اسلامی به پیروزی نمی رسید . چنانچه در دوران دفاع مقدس نیز اگر رزمندگان، جوانان و نیروهای نظامی ما فداکاری نمی کردند ما نمی توانستیم به پیروزی برسیم.

 

روحانی با اشاره به اینکه قم بزرگترین مرکز دینی جهان اسلام و جهان تشیع است و حوزه علمیه قم از لحاظ کمی و کیفی جایگاه بسیار ویژه ای دارد، اظهارداشت: برای رشد و توسعه مطلوب نیاز به معنویت ، اخلاق و فرهنگی داریم که مسیر رشد و توسعه ما را پایدار کند و مرکزی که می تواند از لحاظ اخلاق و معنویت کمک کند حوزه علمیه قم و این سرزمین مقدس است.

 

رییس جمهوری در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به لزوم ابراز نظر آزادانه مخالفان و وجود این شیوه در سیره ائمه معصومین(ع)، تاکید کرد: جهان امروز جهان اقناع است و نه ارعاب . امروز باید بتوانیم جوانان کشور را درباره مسایل روز اقناع کنیم و با تغییر شرایط جهان نمی توانیم جوانان را محدود کرد.

 

روحانی با تاکید بر اینکه چند صدایی را در همه مسایل علمی، اخلاقی و معرفتی از قم یاد گرفته ایم و آزاد اندیشی و چندصدایی در مسایل فکری ویژگی اصلی حوزه است ، گفت: فضای جهان و جامعه تغییر کرده و نمی توانیم این فضا را مدنظر قرار ندهیم، نسل جوان را دیگر نمی توان محدود کنیم .

 

رییس جمهوری اظهارداشت: جهان، جهان ارتباطات است. اگر از فضای جامعه عقب بمانیم مشکل پیدا می کنیم. هر کجا از فضای جامعه عقب ماندیم دچار مشکل شدیم و ما باید همپای جامعه حرکت کنیم. این فکر که زنان صرفا باید به مسایل خانه داری بپردازند و به دنبال مشاغل اجتماعی نباشند، دورانش به سر آمده است.

 

رییس جمهوری همچنین در این نشست با اشاره به اینکه پیشرفت کشور در گرو مشارکت نخبگان است،گفت:"باید آزاداندیشی و کرسی آزاد اندیشی برای افکار و ادیان را در قم تاسیس کنیم".

 

این خبر درحال تکمیل است..

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات بینندگان
امین رضوانی
Iran (Islamic Republic of)
۰۸ اسفند ۱۳۹۳ - ۰۰:۰۷
بله آقای رئیس جمهور دورانی که رئیس جمهورها هر چه خواستن بگن و مردم ساکت باشن هم تموم شده !!!
0
0
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۸ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۷:۵۹
پرداختن زن به خانه داری از سفارشات و توصیه های اسلام و معصومین علیهم السلام است و در روایات زیادی به آن تأکید شده است و سیره عملی حضرت زهرا سلام الله علیها میباشد که البته هیچ تضادی با حضور در اجتماع در موارد لازم و ضروری ندارد،چنانکه خود حضرت زهرا نیز در جریان دفاع از ولایت امام علی علیه السلام به موقع نقش خود در اجتماع را ایفا نمودند.
البته تأکید میگردد که اصل برای زن خانه داری و وظیفه مهم تربیت فرزندان برای حضور سالم و به موقع در اجتماع است.،بنابراین وظیفه زن اهمیتی کمتر از وظیفه مرد ندارد و همانگونه که امام خمینی فرمودند از دامن زن مرد به معراج رود.
اینگونه حرف ها و تحلیل های عوام پسند از یک مجتهد و طلبهي علوم دینی بعید است که با واضحات دین جهت خوشامد اطرافیان و طرفداران بازی کند.
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار