هادیزاده در گفتگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو»، با اشاره وضعیت نشریات دانشجویی در دانشگاه یزد گفت: متاسفانه کمیته ناظر بر نشریات دانشگاه یزد وظیفه نظارتی خود را انجام نداده و به جای وظیفه اصلی خود که نظارت بر نشریات و تامین امنیت فکری دانشگاه و دانشجویان است، به کمیته بررسی شکایات و صدور مجوز برای نشریات تبدیل شده است.
وی افزود: در حالی که طی یک سال گذشته نشریات زنجیرهای و با تیراژ بالا سعی در پرورش شبهه و بزک کردن فتنه گران در دانشگاه دارند، مسئولین کمیته ناظر بر نشریات واکنش قاطعی در برابر آن نشان ندادهاند و به اقدامات کوچکی چون اخطار بسنده کردهاند.
عضو کمیته ناظر بر نشریات دانشگاه یزد خاطرنشان کرد: در یکسال گذشته دانشجویان انقلابی و دغدغهمند مدام به بنده به عنوان نماینده دانشجویان در کمیته مراجعه کردهاند و درخواست بررسی بیشتر این موضوعات را داشتهاند و در این راستا نیز در طول این مدت خون دل خوردهایم و به اعضای کمیته اعتراض میکردیم، اما متاسفانه هیچ برخورد قاطعی با نشریات معاند که به شبهه پراکنی و تهمت علیه نظام و تبلیغ مرامهای ضد دینی چون مارکسیست کردهاند، انجام نشده است.
هادیزاده گفت: متاسفانه خواسته یا ناخواسته به بهانه آزادی بیان، اجازه آزادی توطئه به نشریات داده شده است که یکی از دلایل این موضوع حساس نبودن بسیاری از مسئولین دانشگاه به قضیه فتنه و فتنه گران و خط قرمزهاست.
وی افزود: به طور مثال یک نشریه موهون در دانشگاه در حال تخریب شخصیتهای نظام و همچنین تمجید از سران فتنه وتبلیغ مرام مارکسیستی است، اما با چاپ حدود ۲۰ شماره نشریه هنوز آزادانه به تشویش اذهان میپردازد و در حالی به کار خود ادامه میدهد که تیراژ چندهزارتایی آن نشان از حمایتهای خارج از دانشگاه است و این بر کسی پوشیده نیست.
عضو کمیته ناظر بر نشریات دانشگاه یزد بیان کرد: نگرانی ما از ادامه سیاست زدگی نشریات و زیرسوال رفتن اعتقادات دانشجویان و آینده این فضاست، چون معتقدم نتیجه فضای باز برای افراطیگری چیزی جز افراطیگری گروههای دیگر نخواهد بود که در این راستا، امید است مسئولین با بصیرت بیشتر به رشد فضای علمی کمک کنند و از تبدیل شدن دانشگاه به باشگاه سیاسی جلوگیری کنند