کد خبر:۳۹۴۸۲۸

نتایج سومین آزمون طرح ‌تربیت حافظان قرآن‌کریم ‌هفته آخر اسفند اعلام می‌شود

این آزمون دومین مرحله از سومین دوره آزمون طرح تربیت حافظان قرآن کریم بود که با حضور ۳۰۰ هزار نفر در ۳۰ استان، ۳۲۰ شهرستان و ۵۵۰ حوزه امتحانی برگزار شد.
نتایج سومین آزمون طرح ‌تربیت حافظان قرآن‌کریم ‌هفته آخر اسفند اعلام می‌شود

به گزارش گروه فرهنگی «دانشجو»، حجت‌الاسلام سیدمحمدکاظم موسوی متقی، دبیر طرح ملی تربیت حافظان قرآن کریم سازمان اوقاف و امور خیریه اظهار داشت: این آزمون دومین مرحله از سومین دوره آزمون طرح تربیت حافظان قرآن کریم بود که با حضور 300 هزار نفر در 30 استان، 320 شهرستان و 550 حوزه امتحانی برگزار شد.

وی افزود: نزدیک به 5 درصد از شرکت کنندگان این آزمون از خراسان رضوی بوده و بیشترین شرکت کنندگان از تهران با 40 هزار نفر و کمترین شرکت کنندگان هم از ایلام با 1800 نفر هستند.

مسئول طرح تربیت حافظان قرآن سازمان اوقاف و امور خیریه کشور بیان کرد: نتایج این آزمون در هفته آخر اسفندماه اعلام می‌شود و به کسانی که به طور میانگین 70 درصد نمره آزمون‌های شفاهی و کتبی را کسب کنند، گواهی‌نامه پایان دوره اعطا می‌شود و این افراد می‌توانند در دوره‌های تربیت مربی شرکت کنند.

موسوی تصریح کرد: در سال 1391 تعداد 203 هزار نفر، در سال 1392 تعداد 280 هزار نفر و در سال جاری تعداد 320 هزار نفر در این طرح ثبت‌نام کردند و از ابتدا تاکنون 850 هزار نفر در طرح تربیت حافظان قرآن سازمان اوقاف و امور خیریه ثبت‌نام کرده‌اند.

وی تأکید کرد: در ایام نوروز سال 1394 هم ویژه برنامه چشمه‌های جاری به مدت 14 روز با موضوع حفظ سوره مبارکه ملک و با مشارکت سازمان‌های صدا و سیمای جمهوری اسلامی و سازمان اوقاف و امور خیریه از شبکه قرآن سیما پخش می‌شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار